Як зараз виглядають донька та син Оксани Марченко, яких вона багато років приховує від публіки (ФОТО)

Скандальна телеведуча Оксана Марченко являється матір'ю двох дітей. Як виглядають син та донька колишньої зірки українського телебачення – далі в матеріалі.

Публіка знає, що Оксана Марченко – дружина скандального політичного діяча Віктора Медведчука і одружені вони багато років. Втім, Медведчук – не перший чоловік Марченко. Раніше жінка була одружена з підприємцем Юрієм Коржем. Саме від нього Оксана народила свого первістка Богдана, якому зараз 26 років.

З Юрієм Коржем Марченко прожила всього декілька років. Оксана покинула свого першого чоловіка, коли почала крутити роман з Медведчуком. Він, до слова, тоді теж був одруженим, але розлучився заради Марченко.

Марченко і Медведчук одружилися, коли сину телеведучої було всього 4 роки. Тож хлопчика виховував саме Віктор. Відомо, що у відчима і пасинка склалися гарні стосунки. Ба більше, Богдан навіть назвать в честь відчима свого маленького сина.

Як виглядає син Оксани Марченко

Так, відомо, що Богдан одружився у 2020 році на дівчині на ім’я Катерина. Вже черз півроку після весілля у молодят народився син Віктор. Чим зараз займається Богдан – не відомо. Втім, дружина хлопця регулярно хвалиться розкішним життям, дорогими автівками та брендовими речами у своєму Інстаграм-блозі.

Как выглядит сын и невестка Оксаны Марченко
Як виглядає син та невістка Оксани Марченко

У 2003 році у Медведчука і Марченко народилася донька Дар’я. Тоді вони і поріднилися з російським диктатором володимиром путіним: він став хрещеним батьком дівчинки. Зараз Дар’ї 19 років. Все життя батьки її приховували від публіки, тож дівчина не веде навіть соціальних мереж.

Как выглядит дочь Оксаны Марченко
Як виглядає донька Оксани Марченко

Відомо, що після закінчення середньої школи в Києві, донька Марченко поступила вчитися до москви. Зараз дівчина являється студенткою Вищої школи економіки. Наказ про зарахування Дар’ї Медведчук є на сайті навчального закладу.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.