Зіркові блондинки України, які раніше були брюнетками: Тіна Кароль, Ольга Фреймут, Ірина Білик, Оля Полякова

Зірки українського шоу-бізнесу часто змінюють імідж. Над їх зовнішністю працюють професійні стилісти, які допомагають їм експериментувати з волоссям.

Світлий колір волосся – важкий в підтримці, якщо він не натуральний. Подивіться, якими раніше були блондинки українського шоу-бізнесу.

Ольга Фреймут

Ольга Фреймут брюнетка
Ольга Фреймут брюнетка

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут прославилась одна з найвибагливіших блондинок телебачення. Її платиновий блонд намагались повторити багато жінок. Виявилось, що світле волосся Фреймут не завжди носила. На її день народження дочка Злата Мітчелл опублікувала в Мережі архівне фото зіркової матері з каштановим каскадом з чубчиком.

Безсумнівно блонд більш звичний для телеведучої, тому здається, що він більше їй пасує.

Тіна Кароль

Усі експерименти з волоссям, до яких вдавалася розкішна Тіна Кароль
Тіна Кароль брюнетка

Поп-діва Тіна Кароль нечасто змінює зачіски, але робить це несподівано. В її кар’єрі були короткі стрижки під хлопчика і навіть темне волосся, яке вона приміряла для ролі в кіно. З реальних змін іміджу не так давно артистка відрізала чубчик, однак він вже відріс і виглядає так, наче нічого такого не було.

Ірина Білик

Ірина Білик брюнетка
Ірина Білик брюнетка

Співачка Ірина Білик довго шукала свій особистий стиль. З її найяскравіших експериментів – рудий і темний колір. Брюнеткою артистка була недовго і зараз вона знову в звичному блонді. Також Білик багато чого змінювала за допомогою пластики, її обличчя зараз і на початку кар’єри дуже різне, однак Ірина не жалкує про це, тому що йшла до свого ідеалу.

Оля Полякова

Оля Полякова брюнетка
Оля Полякова брюнетка

Суперблондинка Оля Полякова завжди була блондинкою, але для різних шоу та кліпів вона приміряла нетипові для себе перуки. В проекті “Маска” співачка одного разу з’явилась в чорному кольорі, чим дуже здивувала публіку.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.