Зростом і зовнішністю пішла в батька: ексдружина Кличка вразила фотографією їхньої дорослої 21-річної доньки

Відомий український спортсмен у минулому та київський голова сьогодні має трьох дітей від колишньої дружини. Наталія Єгорова показала доньку Віталія Кличка

Віталій Кличко свого часу здобув популярність на спортивній арені. Талановитий боксер разом зі своїм братом об’їздив чи не весь світ, а після завершення кар’єри всього свого життя знаменитість вирішив спробувати себе у політиці. Сьогодні Віталій Кличко керує українською столицею. Про цю сферу його життя відомо багато, а ось що цікавого в його особистому житті?

Як виглядає донька Віталія Кличка?

Нещодавно відома співачка, танцівниця та модель святкувала свій день народження. Важливе свято знаменитість провела в оточенні найближчих людей – своїх дітей. Двоє синів і донька з’явились на світ у шлюбі Наталії Єгорової з Віталієм Кличком. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка показала, як змінилась Єлизавета-Вікторія, донька мера Києва.

Донька відомого українського громадського й політичного діяча Віталія Кличка
Донька відомого українського громадського й політичного діяча Віталія Кличка

Наталія Єгорова відзначила 49-річчя, а з цієї нагоди її донька-красуня приготувала мамі торт. Єлизавета-Вікторія самостійно спекла красиве частування, яке прикрасила ніжним рожевим кремом і свічками. Мама подякувала своїй донці за найкраще привітання, яке тільки можна придумати.

Раніше зірковий тато Єлизавети-Вікторії розповідав про її життя. Так, дівчинка вчиться в університеті в Голландії. За кордоном донька Віталія Кличка здобуває освіту психолога.

Як виглядає старший син Віталія Кличка
Як виглядає старший син Віталія Кличка
Колишня дружина Кличка показала всіх його дітей
Колишня дружина Кличка показала всіх його дітей

Нагадаємо, що раніше відома модель і співачка показувала й синів свого колишнього чоловіка. Так, Віталій Кличко 2000 року вперше став батьком – тоді на світ з’явився його перший син Єгор. 2002 року народилась донька, а ось 2005 року український спортсмен став батьком третьої дитини, молодшого сина Максима.

В одному з інтерв’ю Віталій Кличко розповідав, що його молодший син навчається у Великобританії, а ось старший тоді здобував освіту в українському університеті. 2021 року Єгор вступав до аспірантури.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.