Модні промахи. Найбезглуздіші сукні зірок за всю історію українського шоу-бізу: Кароль, Полякова, Каменських

Зараз їх вважають іконами стилю, втім навіть вони інколи дивують публіку безглуздими нарядами. За які образи розкритикували Настю Каменських, Тіну Кароль та Олю Полякову – далі в матеріалі.

Зірки повинні бути не лише гарними та стильними, але й унікальними, тому вони намагаються обрати незвичайні наряди. Найчастіше, образи зірок вражають публіку, тим більше, що ці образи їм створюють найкращі стилісти. Втім, буває і таке, що знаменитості переборщують з бажанням виглядати незвичайно і обирають відверто безглузді наряди.

Оля Полякова

Оля Полякова має неймовірну фігуру та стрункі, довгі ноги, тож кожна сукня сидить на ній ідеально. Втім, бувало таке, що і її критикували за обрану сукню.

Так, під час зйомок шоу “Маска” у 2020 році Полякова з’явилася у надто відкритій міні-сукні, з вирізами з різних боків і прозорими вставками. Сукня була дуже обтислою і повнила співачку, яка насправді має струнку фігуру.

Модні промахи зірок: Оля Полякова
Модні промахи зірок: Оля Полякова

Публіка розкритикувала образ Полякової. Фоловери відмітили, що наряд виглядає дуже дешево і зовсім не пасує зірці.

Настя Каменських

Настю Каменських часто критикують за невдалі образи та відкриті наряди. Найбільше помилок у виборі суконь Каменських робила на початку своєї співочої кар’єри. Тоді артистка ще не була такою досвідченою та ще й мала зайві кілограми, які треба було якось прикрити одягом.

Публіка досі пам’ятає невдалу сукню співачки, у якій вона виступила на фестивалі “Нова хвиля” у 2013 році. Тоді Каменських обрала довгу, облягаючу сукню бірюзового кольору з високим розрізом на нозі і прозорими вставками.

Модні промахи зірок: Настя Каменських
Модні промахи зірок: Настя Каменських

Сукня невдало підкреслила повноту співачки, а хейтери запевняли, що наряд має колір плісняви.

Тіна Кароль

Тіна Кароль – еталон жіночності і стилю. Співачка вражає публіку своїми дорогими брендовими сукнями, які просто ідеально на ній сидять. Втім, і у неї були промахи.

У 2018 році Тіна Кароль з’явилася на презентації журналу Vogue UA в яскравій помаранчевій сукні зі складками та блискучим ефектом. Образ Тіна доповнила зачіскою з ефектом мокрого волосся, яскравим макіяжем, масивними прикрасами і фіолетовими туфлями.

Модні промахи зірок: Тіна Кароль
Модні промахи зірок: Тіна Кароль

Наряд Тіни Кароль відразу розкритикували в Мережі. Фоловери зійшлися на думці, що сукня Тіни зовсім не красива і не пасує їй.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.