Зовнішністю пішли в мам: дружини Сасанчина, Монатіка і Горбунова показали обличчя спільних дітей

Героям нашої сьогоднішньої статті пощасливилось стати батьками. Як виглядають діти Юрія Горбунова, Дмитра Монатіка і Романа Сасанчина – далі в матеріалі.

Діти – не лише продовження роду, для когось вони є сенсом життя. Герої нашої сьогоднішньої статті стали татусями у різному віці та при різних життєвих обставинах. Втім всі вони безмежно люблять своїх дітей.

Юрій Горбунов

Як виглядають діти Юрія Горбунова

Відомий український актор і шоумен Юрій Горбунов вперше став татом у 46 років. З першою дружиною Людмилою у нього дітей не було. А ось Катя Осадча змогла подарувати Горбунову довгоочікуваного сина. В лютому 2018 року народився хлопчик Іван. Ще через 3 роки, в серпні 2021, року народився хлопчик на ім’я Данило. Горбунов зізнається, що мріє щей про донечку і просить про це свою дружину Катю Осадчу.

Як виглядають діти Юрія Горбунова

Дмитро Монатік

Як виглядають дружина та діти Монатіка
Як виглядають дружина та діти Монатіка

Відомий український співак Дмитро Монатік не виносить на публіку подробиці свого особистого життя. Тож довгий час його прихильники і не підозрювали, що Дмитро має дружину та двох синів. Дружину артиста звати Ірина. Вони разом ще з тих часів, коли Дмитро був звичайним хлопцем і навіть мріяти не міг про популярність. Ірина допомогла своєму чоловіку досягти успіхів та наразі являється його концертним менеджером. Ірина та Дмитро виховують двох дітей: 8-річного Данила та 6-річного Платона.

Роман Сасанчин

8-місячну дочку Романа Сасанчина посеред ночі госпіталізували у лікарню
Як виглядає донька Романа Сасанчина

Двічі переможець вокального проєкту “Голос країни” Роман Сасанчин став татом в досить юному віці. Дівчина Романа Іванна завагітніла, коли хлопцю було всього 18 років. Вагітність стала вагомою причиною для одруження. Роман і Іванна розписалися за декілька днів до народження донечки. В грудні 2021 року на світ з’явилася дівчинка Еліза. Роман, не дивлячись на свій юний вік, став гарним батьком для своєї доньки.

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік
Як виглядає дружина та донька Сасанчина

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.