Едіта П’єха у 85 років стала відлюдьком: мешкає за містом, не відвідує заходи, не спілкується з прихильниками

Останнім часом про зірку радянської естради Едіту П'єху майже нічого не чути. Виявляється, співачка свідомо не йде на контакт із людьми, віддаючи перевагу усамітненню у своєму заміському будинку.

З початком пандемії корони Едіта Станіславівна вирішила обмежити спілкування з оточенням до мінімуму. Боялася підчепити заразу. Подібне життя наодинці з природою настільки припало до вподоби 85-річній зірці, що вона не відмовилася від нього, навіть коли всі карантинні обмеження було знято.

Раніше Едіта П’єха вела світський образ життя

Тож останні кілька років П’єха не з’являється на світських заходах і не дає концертів. Регулярно відвідує лікарів, щоб підтримувати стан здоров’я на належному рівні. Онук знаменитості сподівається, що бабуся проживе не менше 100 років. Для цього є всі передумови: артистка веде розмірене життя, не нервує, правильно харчується.

Едіта П’єха з зірковими донькою і сином

Зрідка Едіта Станіславівна вмикає телевізор, переглядаючи музикальні шоу й оцінюючи здібності молодих співаків. Якщо потрапить на ефір з онуком, то після цього завжди висловлює родичу критичні зауваження. Стасу вже 42 роки, але він не ображається й уважно вислуховує настанови досвідченої бабусі.

Едіта П’єха обожнює свого правнука Петю. Щоправда, Стас розлучився з мамою хлопчика ще 2015-го, але з Наталею спілкується, спільно розв’язувати питання виховання сина.

Стас П’єха з сином

Петя з мамою мешкають у Ленінградській області, а Стас переважно перебуває в москві. Наталя не переживає, що синок не часто бачиться з татусем. Навіть якби вони жили разом у столиці, все одно співак би постійно від’їжджав на гастролі, тож доводилося б жити в розлуці. П’єха не лише матеріально підтримує сина, але й постійно спілкується з нащадком телефоном. Поки що дитина не цікавилася, чому батьки не живуть разом.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.