Татусі-рекордсмени Давид Арахамія, Стас Михайлов, Андрій Доманський: знаменитості виховують по шестеро дітей

Узяти на себе відповідальність за виховання шістьох дітей спроможне далеко не кожен чоловік. Але трапляються й виключення. Так, Давід Арахамія, Стас Михайлов, Андрій Доманський вже мають стільки нащадків, але не вважають це межею і мріють про ще більше малюків.

Давид Арахамія

У депутата від “Слуги народу” було два шлюби. З першою дружиною Давид нажив сина. Коли одружився з Вікторією, дітки стали народжуватися один за одним. Вже у 40 років уродженець міста Сочі вчергове став батьком відразу двійні.

Давид Арахамія мріє про сьому дитину

Тож тепер нардеп має аж шестеро дітлахів. Тепер із дружиною міркують, чи народити ще одного нащадка, чи краще всиновити сироту. З цим питанням можуть виникнути проблеми, адже імена всіх дітей Давида починаються на букву “Д”, так що вибір претендентів буде доволі обмеженим.

Стас Михайлов

Коли співак одружився з мешканкою Кропивницького Інною Канчельскіс, у жінки вже було двоє дітей від відомого футболіста. Стас і собі не був святим – мав теж двійко дітлахів від різних жінок. У шлюбі народилося ще дві донечки, то на двох батьків вийшло відразу шестеро нащадків.

Стас Михайлов виховує шестеро дітей

Михайлов любить усіх дітей однаково. Іннині син і донька називають його татом, хоча він про це не просив – самі так вирішили. Стас не проти, щоб кохана жінка народила ще й сьомого члена родини. Та навряд чи в 49 років жінка наважиться на подібне.

Андрій Доманський

На рахунку в телеведучого три шлюби і шестеро дітей. З першою одеською дружиною чоловік нажив двох нащадків. У Києві завів стосунки з колегою Лідією Таран, яка народила шоумену донечку. Та за 5 років Доманський покинув цю родину й завів нову.

Андрій Доманський з п’ятьма старшими дітьми

В третьому шлюбі в Андрія народилося двоє дітей. Окрім цього до галасливого сімейства додався син Юлії. Отак і набралося аж шестеро. Перша і третя дружини прекрасно ладнають між собою і добре ставляться до інших дітей Доманського.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.