Тоня Паперна з матір’ю Ольгою Сумською настільки схожі, що аж пробирає до мурашок: подивіться самі

Відома українська актриса Ольга Сумська має двох дочок від першого і другого шлюбів. Старша спадкоємиця Тоня Паперна вражаюче схожа на матір.

Ольга Сумська в молодості вийшла заміж за актора Євгена Паперного і народила йому дочку Антоніну. З часом кохання між ними згасло і актриса закохалась в колегу по сцені Віталія Борисюка, з яким зраджувала чоловіку ледь не у нього на очах. Коли Паперний дізнався про це, був великий скандал. Він не хотів відпускати дружину і грозив Борисюку топором, однак йому не вдалось втримати біля себе Ольгу, тому вона з маленькою дочкою пішла від нього до коханця.

Ольга Сумська і її перший чоловік Євген Паперний
Ольга Сумська і її перший чоловік Євген Паперний

Після весілля у Сумської і Борисюка народилась дівчинка Анна. Вона нещодавно відсвяткувала своє 21-річчя на сцені театру, зіркова спадкоємиця пішла шляхом батьків і вчиться на акторському факультеті. Батьки дуже пишаються Анною, а зі старшою донькою у Ольги зараз труднощі.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк
Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Антоніна Паперна давно живе і працює в москві, вона заміжня за російським актором Володимиром Ягличем і має двох маленьких дітей. Після 24 лютого 2022 року Тоня не була в Україні, не змогла приїхати на похорон бабусі Ганни Іванівни і закрила свій Інстаграм-блог від користувачів-українців.

Тоня Паперна з матір'ю Ольгою Сумською настільки схожі, що аж пробирає до мурашок
Тоня Паперна з матір’ю Ольгою Сумською настільки схожі, що аж пробирає до мурашок

Ольга Сумська була змушена виправдовувати дочку, пояснивши її мовчання тим, що вона живе у складній ситуації та не може ризикувати, відкрито висловлюючи підтримку Україні. Актриса спілкується з нею по телефону, але теми війни не зачіпає і читає онукам українські казки.

В Мережі є багато спільних фото Ольги Сумської і Антоніни Паперної. Зіркові матір і донька неймовірно схожі. Тоня виросла повною копією Ольги в порівнянні з молодшою сестрою Анною Борисюк. Але їм обом пощастило з такою генетикою – в майже 60 років Сумська виглядає набагато молодше, завжди підтягнута і доглянута.

Тоня Паперна з матір'ю Ольгою Сумською настільки схожі, що аж пробирає до мурашок
Тоня Паперна з матір’ю Ольгою Сумською настільки схожі, що аж пробирає до мурашок

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!