Чому розпався перший шлюб Катерини Кухар, в якому мало народитися двоє дітей: “Такі випробування”

Мало кому відомо, що до Олександра Стоянова в прими-балерини Катерини Кухар був інший чоловік, якому вона подарувала дитину, але насправді малюків було двоє.

Перше кохання Катя зустріла під час навчання в училищі. Щоб добитися прихильності 17-річної відмінниці, Льоні Сарафанову довелося докласти чималих зусиль. Юнак по-дитячому висловлював почуття – писав зізнання на папірцях, хапав за кіски, підкладав кнопки на стілець тощо.

Катерина Кухар із другим чоловіком Олександром Стояновим

Кухар закінчила навчання на рік раніше, прийшла у театр і закохалася вдруге. Новий обранець ненавидів балет і втрапив у цю сферу на вимогу батьків. Згодом він покинув балет і перейшов у сферу бізнесу.

Серце Каті рвалося на шматки – з одного боку їй хотілося виступати за кордоном, з іншого – чоловіку дуже не подобалася відсутність дружини. Вона його дуже кохала й ніяк не могла дійти компромісу.

Катерина Кухар із сином від першого шлюбу

Коли балерині було 24, вона завагітніла. Але у дівчинки, що мала з’явитися на цей світ, не розкрилися легені. Жінка підозрює, що у всьому винне щеплення від грипу, яке вона зробила, поки не знала про вагітність.

Молодичка тяжко переживала втрату дитини, навіть мала намір усиновити малюка. Мама ледве відмовила доньку від такого необачного кроку, висуваючи аргумент, що Катря ще сама зможе народити. Врешті так і вийшло. Пів року Кухар не могла позбутися депресії. Врятувала робота. Коли вийшла на сцену у “Ромео і Джульєтті”, втямила, що життя триває.

Родина у повному складі

За 3 роки балерина відчула, що знову перебуває при надії. Вона відразу ж відмовилася від роботи і стала з нетерпінням очікувати появи немовля. Після народження Тимура Катя вже за 3 місяці повернулася в театр, хоча набути колишніх форм було дуже непросто.

Їй дали в пару танцівника-початківця. Сашко був на 6 років молодший, вони швидко зблизилися, ставши добрими друзями. Партнер виявився дуже турботливим – допомагав носити речі на гастролях, запрошував до ресторану, міг вислухати і зрозуміти.

Кухар першою поцілувала молодика, коли відпочивали на пляжі після вистави в Марбельї. Обоє втямили, що це серйозно. А коли Катя завагітніла Настею, вони обвінчалися.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.