Скрипка народився в Таджикістані, Тіна Кароль – в Магадані, Злата Огнєвіч – у Мурманську: як стали українцями

Як виявилося, далеко не всі зірки, що зробили кар'єру в Україні, народилися саме тут. Доля занесла батьків декотрих за багато тисяч кілометрів. Така ситуація сталася з Олегом Скрипкою, Тіною Кароль, Златою Огнєвіч

Олег Скрипка

Після закінчення медінституту тато Олега Скрипки отримав направлення у Таджикистан, куди подався разом із дружиною, де вони провели 7 років. Тож майбутній музикант з’явився на світ 1964 року в Ходженті.

Дитинство Олега Скрипки минуло на Памірі

Малюк ще з дитсадка полюбляв виступати – співав, танцював, декламував віршики. Мама змалечку привчала дитину до роботи – Скрипка прибирав, виносив сміття, а ранком у неділю йшов із бідончиком за молоком. Їхній будинок був на краю міста, тож було видно засніжені верхівки Паміру. Навесні схили покривалися тюльпанами, влітку – маками.

Тіна Кароль

Зірка народилася 1985 року в селищі Оротукан на Магаданщині. Про ті роки згадувати не любить. Напевно, дитинство у такому суворому краї було не дуже райдужним. І справді, якщо перевести назву населеного пункту з якутської, виходить “невелика випалена ділянка”. Неважко собі уявити, які краєвиди бачила дівчинка перед очима.

Місце народження Тіни Кароль – Магаданська обл.

Колись співачка натякнула на деспотичне виховання, але подробиць не відкрила. Єдиною розрадою було слухання касет, які приносив її старший брат. Згодом мала навчилася ставити платівки Наутілуса й італійських музикантів.

Злата Огнєвіч

Тато співачки народився і зростав в Олександрії на Кіровоградщині. Коли здобув професію військового лікаря, його весь час посилали працювати в різні місця. Мама викладала російську мову. Отак і вийшло, що Інна (справжнє ім’я зірки) народилася 1986 року в Мурманську.

Злата Огнєвіч народилася в далекому Мурманську

Згодом вони мешкали в інших місцях. А з 5-річного віку Огнєвіч з сестрою і батьками мешкала в Криму. Саме тут дівчинка стала ходити до музичної школи, опановуючи майбутню професію. Після школи подалася до Києва, вступивши до музичної академії, щоб вивчати джазовий вокал.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.