Ірина Білик, Діма Коляденко, Сергій Бабкін вбираються неординарно: звідки беруть ідеї чудернацького одягу

Частенько знаменитості привертають до себе увагу не лише гарним голосом і драйвовим репертуаром, але й чимало уваги надають зовнішньому вигляду. Для наших сьогоднішніх героїв одяг перетворився на своєрідний фетиш.

Ірина Білик

В гардеробі співачки чимало чудернацьких нарядів. Якщо подивитися, в чому вона виходить на сцену, то дивує політ дизайнерської думки. Фани Білик захоплюються її смаком. Зірці вдається поєднувати яскраві кольори і речі, які, здавалося б, не підлягають комбінуванню.

Ірина Білик перед виходом у світ ретельно продумує власний образ

Знаменитість може показатися межи люди в чоловічому піджаку і довгій фатиновій спідниці, а до цього додати футболку з принтом, і доповнити все це вінком із величезних квітів. Червоні шуби, сині панчохи, жовті жакети – далеко не повний перелік луків Білик.

Діма Коляденко

Не відстає від колишньої дружини і відомий шоумен. Дивовижне вбрання хореограф доповнює, окрім щирої посмішки, цікавими аксесуарами – нестандартними головними уборами, окулярами, біжутерією, саквояжем і навіть телефонною слухавкою.

Цікаві компоненти гардероба Діма Коляденко підшукує в секонд-хенді

Та якщо хтось певен, що Коляденко скуповує луки в дорогих бутиках, то це хибна думка. Діма зізнався, що полюбляє копирсатися в секонд-хенді, відшукуючи ексклюзиви. І знаходить же! Чоловіку до вподоби стиль 90-их з блискітками і срібними переливами.

Сергій Бабкін

Любов до яскравого одягу “недоношенный ребёнок войны” відчував ще з дитячих років. В юності намагався виглядати яскраво і неординарно. Подібна відмінність від сірого загалу викликала чимало роздратування в однолітків. Тому Сергія частенько лупцювали радикально налаштовані підлітки.

Дружина не завжди підтримує дизайнерський політ думки Сергія Бабкіна

З роками дизайнерський порив не минув. Дружина Сніжана вряди-годи просить Бабкіна перевдягнутися, настільки нестандартно він виглядає. Коли музикант вирядився у яскраво-жовтий лук, включно з плащем і черевиками сонячного кольору, жінка не витримала: “Сергію, це вже занадто!”

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.