Як виглядали Артем Пивоваров, Слава Дьомін, Alekseev у дитинстві: позували з баянами й мікрофонами

Дитячі спогади вряди-годи накочують на кожного. От і знамениті чоловіки виклали в мережу дитячі світлини й поділилися не завжди райдужним пережитим в юні роки.

Артем Пивоваров

Музикант став писати власні пісні з 12-річного віку. Спочатку продавав їх виконавцям, а коли накопичилася певна сума грошей, вирішив, що настав час долучитися до сцени самому. Дитинство знаменитості минуло в оточенні двох жінок. Мама працювала медсестрою, а бабуся перебувала на пенсії і няньчила онука.

Артем Пивоваров планував стати медиком

Звісно, за таких умов грошей родині не вистачало. Жінки вважали, що Артем має стати медиком. Він і справді закінчив медичний коледж, і навіть трішки попрацював у лікарні. Та потяг до музики згодом переважив.

Слава Дьомін

Дитинство ведучий згадувати не любить, адже в юні роки часто зазнавав аб’юзу. Мама працювала в органах правопорядку й була дуже суворою. Хлопчика карали фізично за будь-яку провину. Від такого життя Слава в 13 років утік з дому. Звісно, його знайшли і покарали.

Мама дуже суворо виховувала Славу Дьоміна

Нині Дьомін втямив, що таким чином мама намагалася прищепити йому повагу до себе, але викликала виключно страх. Підіймати руку на слабкого, який не здатен відповісти належним чином, ознака слабкості, а не сили, вважає шоумен. З дитиною треба розмовляти, а не шмагати ременем чи шлангом від пральки. Нині, коли чоловік міцно став на ноги, матір подала до суду, вимагаючи аліментів на її утримання.

ALEKSEEV

Микита Алєксєєв у дитинстві не мріяв співати. Волів грати в теніс. Але перші спроби в музичній царині все ж робив. Усміхненого підлітка можна побачити з мікрофоном у руках.

Перші гроші Микита Алєксєєв заробив співами

За свої виступи Микита навіть отримував винагороду від наставника. Костянтин Пона акомпанував юному таланту на синтезаторі.

Схожі статті

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.