Шлюби Могилевської, Цимбалюка, Корикової протрималися менше року: що стало на заваді створенню міцної сім’ї

Стаючи на весільний рушник, пари зазвичай сподіваються прожити разом до кінця життя. Та іноді стається не так, як гадається, і шлюби розпадаються в тому ж році, в якому були взяті.

Наталя Могилевська та Дмитро Чалий

За спиною у 47-річної співачки чимало гучних і не дуже романів, але у рацсі з офіційним розписом Наталка побувала лише раз. Коли Могилевській було 29 років, вона зіграла весілля з бізнесменом з тодішнього Кіровограда (нині Кропивницький) Дмитром Чалим.

У перший день сімейного життя Наталя Могилевська виглядала щасливою

Те, що прийняла необачне рішення вийти заміж, новоспечена дружина втямила вже за тиждень спільного життя. Залишилося владнати формальності і за пів року оформити розлучення. Артистка знову стала вільна і незалежна від думки жодного чоловіка.

Олена Корікова та Дмитро Ліпскеров

Свого сина юна Олена народила поза шлюбом, тому коли почала зустрічатися з письменником, настояла на узаконенні стосунків. Дмитро виконав забаганку коханої і розписався, хоча матір Ліпскерова була категорично проти цих стосунків.

Шлюб Корікової з Ліпскеровим тривав 11 місяців

Корікова була молодою, не дуже освіченою особою, тож начитаному літератору не було про що з нею розмовляти. Між тим дівчина старалася з усіх сил догодити чоловіку й свекрусі – готувала, прала, прибирала. От тільки бесіду про мистецтво не могла підтримати, тому закоханість швидко розвіялася. Вони розлучилися за 11 місяців.

Тарас Цимбалюк та Тіна Антоненко

За перипетіями стосунків Тараса і Тіни з захопленням слідкувала вся країна. Закохані зустрічалися 3 роки поспіль. А потім Цимбалюк зробив художниці по гриму пропозицію просто в прямому ефірі на паркеті “Танців з зірками”. Невдовзі зіграли гарне карпатське весілля.

Тарас Цимбалюк з коханою прожив менше року

Молодята частенько радували шанувальників спільними фотосетами, іноді навіть без одягу. Тож для широкого загалу стало справжнім шоком новина, що актор розлучився з другою дружиною. Цимбалюк з Антоненко не протрималися разом й року.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.