Вважали себе чайлдфрі, але дві з трьох вже народили: Ольга Навроцька, Онука, Василіса Фролова

Рух чайлдфрі останнім часом набуває обертів. Молодь принципово відмовляється продовжувати рід, а живе виключно для себе. Та деякі знаменитості, переконані дітоненависниці, раптом відчувши під серцем живий порух, миттю перетворюються на турботливих матусь.

Ольга Навроцька

Відома дизайнерка переконує, що вона childfree. Жінці минуло 49 років і навряд чи вона вже колись стане мамою. Дивно, адже міцне чоловіче плече, на яке можна спертися будь-якої миті, в Ольги присутнє. З Олегом Михайлютою з ТНМК вони вже 14 років разом.

Ольга Навроцька – справжня childfree

Пара не лише не планує дітей, а навіть не оформлює стосунки офіційно. Колись Фагот прохопився, що Навроцька не може мати дітей через певні проблеми зі здоров’ям. Та сама модельєрка запевняє, що ніколи й не збиралася народжувати, бо чайлдфрі.

Onuka

Ната Жижченко з чоловіком Євгеном Філатовим віднесли себе до чайлдфрі і не збиралися возитися з памперсами та пелюшками. Про те, що не буде народжувати, співачка навіть батькам розповіла.

Ната Жижченко, попри чайлдфрі, народила дитину

Та у 35 років зірка раптом завагітніла, і про всі переконання вмить було забуто. Євген тут же зізнався, що підтримував дружину, аби уникнути конфліктів, а насправді він давно мріяв про власну дитину. У 2020-му на світ з’явився їхній первісток. Відчувши щастя материнства, Онука визнала, що не проти мати ще одну дитинку.

Василіса Фролова

До 43 років Вася була сhildfree і не страждала через те. Жила, як хотіла, і займалася тим, що цікаво. Зі своїм хлопцем ведуча прожила 11 років і жодного разу й натяку на вагітність не відчула.

Дмитра вона знала дуже давно, але він був одружений. А коли з’ясувалося, що чоловік розлучився, Василіса попросила його допомогти перевезти речі на нову квартиру. Ось так усе й закрутилося. Нове житло, новий чоловік і нові враження – в колишньої моделі раптом прокинувся материнський інстинкт. На диво, знаменитість завагітніла після першої ж ночі, проведеної на новому місці і тепер є щасливою мамою.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.