По солісту “Океан Ельзи” Святославу Вакарчуку сохли мільйони дівчат: ось як виглядає його таємна дружина

Відомий український артист і волонтер Святослав Вакарчук тримає своє особисте життя в секреті. Чоловік навіть приховує жінку, яка вже двічі зробила його татусем.

Святослав Вакарчук із тих артистів, які не люблять говорити про своє особисте життя. Багато років його вважали зразковим сім’янином. В шлюбі з Ляльою Фонарьовою він прожив 20 років. Втім, у 2021 році Вакарчук вразив публіку заявою про розлучення з дружиною. Співак не назвав жодних причин і попросив у прихильників не задавати зайвих питань.

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова
Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова

Пройшло всього пару місяців і все стало на свої місця. Так, стало відомо, що у Вакарчука народився первісток від таємної жінки. Артист вперше став татом у 48 років. Спочатку Святослав хотів це приховати від публіки, але все таємне рано чи пізно стає явним.

Вже через рік артист знову відчув щастя батьківства. Таємна дружина народила йому донечку Соломію. Хто ж та жінка, яка ощасливила Святослава Вакарчука і зробила його двічі батьком?

Обраницю Вакарчука звати Євгенія Яцута. Жінка являється продюсеркою компанії Radioaktive Film. Зі Святославом Євгенія знайома вже давно, адже вона продюсувала не один кліп гурту “Океан Ельзи”. Жінці 40 років, вона розлучена та має доньку від попереднього шлюбу.

За інсайдерською інформацією, саме Яцута народила Вакарчуку первістка
За інсайдерською інформацією, саме Яцута народила Вакарчуку первістка

Хоча Вакарчук і Яцута публічно не оголошують про свої стосунки, відомо, що Євгенія у 2021 році народила хлопчика, а у 2022 – дівчинку, тож все збігається.

Як виглядає нова обанниця Вакарчука
Як виглядає нова обанниця Вакарчука

Нагадаємо, нещодавно в інтерв’ю Святослав Вакарчук зізнався, що зараз не часто має змогу бачитися зі своїми дітьми та дружиною, але саме вони надають йому сил та натхнення працювати задля України. До слова, Вакарчук з початку повномасштабної війни в Україні робить від себе все можливе, аби пришвидшити перемогу. Так, влітку Вакарчук з гуртом “Океан Ельзи” відіграли тур Європою і зібрали для України 19 млн грн. А нещодавно артист взяв участь в благодійному концерті у Лондоні, на якому було зібрано для України 147 млн гривень.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.