Зростом і зовнішністю пішли в батька: в Мережі з’явилися фото трьох дітей Віталія Кличка від екс-дружини

Віталій Кличко зумів не лише побудувати успішну спортивну та політичну кар'єру, а й виростити трьох дітей. Як виглядають спадкоємці мера Києва – далі в матеріалі.

Віталій Кличко прожив 25 років у шлюбі зі спортсменкою та співачкою Наталією Єгоровою. Восени 2022 року стало відомо, що пара розлучилася. Виявилося, що Віталій і Наталія вже давно живуть окремо, в різних країнах. В кожного різне життя та різні інтереси, тож подружжя вирішили оформити розлучення. При цьому і Віталій і Наталія запевняють, що залишилися в гарних стосунках і вдячні один одному за прожиті роки разом.

Наталія Кличко повідомила, що планує повернути своє дівоче прізвище – Єгорова
Віталій і Наталія Клички прожили в шлюбі 25 років

В будь-якому випадку Наталія і Віталій назавжди між собою поєднані, адже мають трьох спільних дітей. Всі вони живуть не в Україні та мають дещо спільне у зовнішності з батьком, а саме – високий зріст.

Старший син Кличка

Як виглядає старший син Віталія Кличка
Як виглядає старший син Віталія Кличка

Старшого сина Віталія Кличка звати Єгор-Данієль, йому 22 роки. Хлопець живе і навчається у Великій Британії. Єгор-Данієль являється студентом престижного лондонського ВНЗ, де вивчає основи бізнесу та менеджмент. Також хлопець займається баскетболом і це не дивно, адже його зріст – 2,02 м.

Донька Кличка

Як виглядає донька Віталія Кличка (справа)
Як виглядає донька Віталія Кличка (справа)

Доньку Віталія Кличка звати Єлизавета-Вікторія. Дівчина, як і брати, вдалася зростом не в тендітну маму, а в кремезного тата. Зріст дівчини – 2,04 м. Єлизавета-Вікторія займається плаванням, тож має широкі плечі та спортивну фігуру. Зараз дівчина живе в Амстердамі та навчається у вищому навчальному закладі на психолога.

Молодший син Кличка

Як виглядає молодший син Віталія Кличка
Як виглядає молодший син Віталія Кличка

Молодшому сину Кличка Максиму зараз 16 років. Він ще навчається у середній школі, але не у звичайній, а в одній з найпрестижніших у Лондоні. Хлопець також відрізняється своїм зростом, у сім’ї він найвищий. Зріст Максима сягає 2,16 м. Молодший син Кличка, як і старший займається баскетболом.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.