Як виглядає сьогодні онучка Ніни Матвієнко: 7-річна донька Арсена Мірзояна не схожа ні на маму, ні на тата

Донька легендарної української артистки й не менш відома співачка Антоніна Матвієнко разом зі своїм коханим чоловіком виховує спільну доньку – 7-річну Ніну

Відома українська співачка Тоня Матвієнко народилась і виросла у творчій родині. Мати артистки, Ніна Матвієнко, свого часу здобула шалену популярність і досі залишається улюбленою співачкою мільйонів українців. Втім, родина Матвієнко славиться не лише успішною кар’єрою, а й міцними та щасливими сімейними взаєминами.

Так, Тоня Матвієнко вже шість років перебуває у гармонійному шлюбі зі своїм колегою Арсеном Мірзояном. У зірок є діти від колишніх коханих, а сьогодні вони виховують спільну доньку, названу на честь зіркової бабусі. 7-річна Ніна Матвієнко зростає в оточенні любові та турботи. Мати дівчинки показала її свіжі фотографії.

Як сьогодні виглядає онучка відомої української співачки Ніни Матвієнко
Як сьогодні виглядає онучка відомої української співачки Ніни Матвієнко

Нещодавно на особистій сторінці відомої української співачки в соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова фотографія. Тоня Матвієнко показала кадр своєї молодшої доньки Ніни. Дівчинка тримала в руках власноруч зроблену аплікацію з зображенням квіточок. Тоня Матвієнко лаконічно підписала опубліковане фото словом “Весна”.

Нагадаємо, що раніше відома українська співачка показувала кадри зі святкування дня народження своєї молодшої доньки. Тоня Матвієнко чуттєво привітала Ніну з її днем і зізналась, що розуміє, як дівчинка сумує за своїм рідним домом, родиною та Батьківщиною.

Тоня Матвієнко показала свою доньку від чоловіка Арсена Мірзояна
Тоня Матвієнко показала свою доньку від чоловіка Арсена Мірзояна

Нагадаємо, що зараз Тоня Матвієнко разом зі своєю донькою перебуває за кордоном. На початку повномасштабної війни знаменитість переїхала до Великобританії, де оселилась у родині у передмісті. Раніше, в одному з інтерв’ю, українська співачка зізнавалась, що виїхати з рідної країни вирішила з фінансових міркувань. Так, вдома зірка втратила роботу, тому прийняла рішення деякий час жити на виплати у Британії.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.