Пощастило з генетикою: як виглядає сестра молдавського красеня Дана Балана, стала молодою копією мами

У відомого молдавського співака Дана Балана є рідна сестра Санда. Як виглядає дівчина, чим займається і які стосунки має з зірковим братом – читайте далі в матеріалі.

Дан Балан – відомий молдавський артист. В Україні він став особливо популярний після виходу в ефір проєкту “Голос країни”, де Дан був одним із суддів. Ба більше, Дану приписували роман зі співачкою Тіною Кароль, ще привернуло до його персони ще більшу увагу українських глядачів.

На “Голосі” навіть засвітилася мама Дана Балана Людмила. Жінка являється відомою телеведучою і співачкою у Молдові. Одного разу жінка зробила сюрприз своєму сину і вийшла на сцену “Голосу” і заспівала українську народну пісню.

Тіна Кароль розповіла про реакцію сина на її стосунки з Даном Баланом
Мама Дана Балана на сцені Голосу країни

Дан Балан має не лише відому маму, а й медійну сестру. Дівчину звати Санда, вона молодша за Дана на 6 років. У Молдові Санда Балан – відома телеведуча, як і її мама. Дівчина не досягла такої широкої популярності у шоу-бізнесі, як її брат, але все ж вона успішна у своїй справі.

Сестра Дана Балана Санда
Сестра Дана Балана Санда

Важко не помітити, що Санда дуже схожа на свою зіркову маму. Дівчина має подібні риси обличчя і, можна сказати, є молодою копією Людмили Балан.

Санда Балан заміжня. Цікаво, що чоловік дівчини – близький друг Дана Балана. Подружжя виховує двох дітей — сина Крістіана і дочку Елісу. Дан Балан часто проводить час зі своїми племінниками і навіть публікує з ними спільні фото у своїх соціальних мережах.

Свадьба сестры Дана Балана
Весілля сестри Дана Балана

Нагадаємо, зараз Дан Балан – холостяк, але так було не завжди. Раніше чоловік був одружений з моделлю Еллою Крупеніною, вони мають спільного сина Алана. Подружжя розлучилося через ревнощі дівчини. Цікаво, що сам Дан Балан приховував свою дружину та сина, аби не порушувати свій образ мачо і ловеласа.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.