Дорофєєва, Решетнік та інші зіркові красуні показали, як їх привітали з 8 березня кохані чоловіки (Фото)

8 березня – особливий день для всіх жінок. В цей день їх задарюють подарунками та квітами і говорять теплі слова привітання. Як привітали українських зірок їхні кохані чоловіки, дивіться далі в матеріалі.

8 березня – міжнародний жіночий день. Хоть багато людей сприймає це свято, як день весни, жіночності та ніжності, насправді це свято набагато серйозніше. 8 березня – міжнародний день боротьби за права жінок та за гендерну рівність. Хтось святкує цей день, хтось ні, але 8-го березня всі жінки відчувають себе по-особливому. В цей день чоловіки задарюють коханих жінок букетами квітів і дарують подарунки.

Своїми подарунками вже встигли похизуватися українські знаменитості. Так, Катя Осадча показала розкішний букет тюльпанів, який їй подарував Юрій Горбунов.

Катя Осадча показала, як її привітав Горбунов з 8 березня
Катя Осадча показала, як її привітав Горбунов з 8 березня

Оберемком тюльпанів також не може натішитися Надя Дорофєєва. Її коханий Міша Кацурін вже встиг привітати співачку.

Надя Дорофєєва показала, як її привітав Кацурін з 8 березня
Надя Дорофєєва показала, як її привітав Кацурін з 8 березня

А ось шоумен Володимир Остапчук одними тюльпанами не обійшовся. Його третя дружина 22-річна Катя Полтавська похвалилася розкішною золотою каблучкою з діамантом від відомого французького ювелірного дому Cartier. До слова, така прикраса коштує близько двох тисяч євро.

Нова дівчина Вови Остапчука показала, що їй подарував у Міжнародний жіночий день бойфренд
Нова дружина Вови Остапчука показала, що він їй подарував у Міжнародний жіночий день 

Дружина Григорія Решетніка Христина показала в своєму Інстаграм-блозі розкішний букет квітів від свого чоловіка. Ведучий “Холостяка” вирішив подарувати дружині не банальний букет тюльпанів, а справжню композицію з червоних квітів.

А ось чоловік Каті Бужинської вирішив подарувати дружині небанальні жовті троянди. Схоже, продюсер Юрій Квеленков не вірить у прекмети і те, що жовті квіти до розставання.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.