Як виглядає майбутній зять Олі Полякової: 18-річна донька співачки Маша показала публіці коханого хлопця

18-річна донька Олі Полякової Маша не соромиться виставляти на показ свої недитячі стосунки з новим бойфрендом. Як виглядає ймовірний майбутній зять співачки – далі в матеріалі.

Маша Полякова відома українській публіці не менше, ніж її зіркова мама Оля Полякова. Дівчина з 14 років почала активно вести свій Інстаграм-блог і дивувати фоловерів провокаційною поведінкою. Так, Маша регулярно виставляла в соціальних Мережах недитячі знімки, де показувала себе у купальнику. А у 16 років дівчина стала солісткою гурту “ШВИ” і своїми виступами заплямувала репутацію навіть своєї зіркової мами. Так, репертуар дівчини складався із пісень, які повністю складаються з лайливих слів.

Маша Полякова поскражилась на проблеми в Лондоні
Маша Полякова

Незважаючи на поведінку доньки, Оля Полякова завжди її захищала і виправдовувала дії Маші тим, що у неї складний вік.

Нещодавно старша донька Полякової Маша стала повнолітньою. Дівчина дійсно стала вести себе спокійніше і менш провокативно. Зараз вона являється студенткою престижного університету в Лондоні, де вивчає музику. Крім того, у Лондоні Маша зустріла своє кохання і зараз будує стосунки з хлопцем на ім’я Артур. Відомо, що коханий Маші Полякової родом зі Львову і переїхав у Лондон у 2022 році. Артур являється студентом лондонського ВНЗ і веде свій власний блог про життя у Великобританії.

Як виглядає майбутній зять Олі Полякової
Як виглядає майбутній зять Олі Полякової

Маша Полякова часто публікує спільні фото та відео з Артуром у своєму Інстаграм-блозі і не соромиться проявляти свої почуття на камеру.

Цікаво, що своє 18-річчя Маша Полякова святкувала в компанії лише свого хлопця. Вони поїхали у романтичну подорож до Франції, де їли морепродукти, пили вино в дорогому ресторані і цілувалися на фоні Ейфелевої вежі.

Як виглядає майбутній зять Олі Полякової
Як виглядає майбутній зять Олі Полякової

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.