Коса до пояса, вінок із соняхів: Максим Галкін показав, як виросла 9-річна Ліза – копія Алли Пугачової

Відомий гуморист Максим Галкін зараз живе зі своєю зірковою сім'єю в Ізраїлі. У них з Аллою Пугачовою підростають двійнята Ліза і Гаррі. Дівчинка просто захоплює красою.

Максим Галкін давно в шлюбі з Примадонною Аллою Пугачовою. У них в 2013 році від сурогатної матері народились двійнята, Ліза і Гаррі. Зіркова сім’я до 2022 року жила в п’ятиповерховому замку в підмосков’ї. У них було все, про що можна тільки мріяти, але після подій 24 лютого Максим не зміг проковтнути свою позицію і яскраво висловився на підтримку України, через що поплатився. Родина була змушена емігрувати. Тепер вони живуть в Ізраїлі і вже отримали там громадянство.

Максим Галкін показав, як виросла 9-річна Ліза – копія Алли Пугачової
Максим Галкін показав, як виросла 9-річна Ліза – копія Алли Пугачової

Раніше Галкін часто ділився сімейними фото і відео в Мережі, однак тепер через велику кількість хейту зі сторони росіян робить це набагато рідше. На весняне свято артист зробив виняток в показав 8 березня донечку Лізу.

На знімку помітно, як сильно виросла спадкоємиця, від крихітки вже нічого немає – тепер це доросла дівчинка з косою по пояс і чарівною посмішкою Алли Борисівни. Красуня позувала в білій сорочці, спідниці з ромашками і віночком із соняхів.

Зі святом вас, дорогі жінки! Любові і гармонії!

– побажав Максим Галкін фанаткам.

Підписники у захваті від зовнішності молодшої дочки Алли Пугачової:

  • “Ваша Ліза – нереальна красуня, як і її мама”;
  • “Копія мами в профіль”;
  • “Ваша донька у віночку наче україночка. Вона як сонечко у заквітченому віночку з соняшникових квіток”;
  • “Як Ліза стає подібна на Аллу молоду!”;
  • “Яка красунечка”;
  • “Справжня україночка”.

Братик Лізи Гаррі також виріс і все більше нагадує тата Максима Галкіна. Діти Примадонни і гумориста ростуть дуже освіченими, скромними і вихованими, не хизуються багатствами та показують приклад хорошого виховання від зіркових батьків для інших знаменитостей, які виховують своїх спадкоємців розбалуваними.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.