Малює картини та лікує душі: як виглядає та чим займається мама Олі Цибульської, з якою вони дуже схожі

Відома українська артистка Оля Цибульська показала свою маму Наталію за її улюбленим заняттям. Що відомо про найріднішу людину популярної співачки?

Відома українська співачка Оля Цибульська здобула славу гуморної артистки, а авдиторія для знаменитості – не лише шанувальники, а й справжні друзі. Народилась майбутня співачка на Рівненщині, де й провела все своє дитинство. Мати дівчинки, Наталя, була художницею, а батько — колишній поліціянт із відділу боротьби з економічними злочинами, працював юристом.

Розповідаємо детальніше про маму Олі Цибульської.

Як виглядає мама Олі Цибульської та чим вона захоплюється
Як виглядає мама Олі Цибульської та чим вона захоплюється
Оля Цибульська зі своєю мамою Наталією
Оля Цибульська зі своєю мамою Наталією

До слова, відома українська співачка Оля Цибульська перебуває у відмінних взаєминах зі своєю мамою. Раніше знаменитість вітала рідну людину з Днем матері й зізналась, що вона для неї найближча у всьому світі. Цибульська зазначила, що мама є для неї опорою та підтримкою, надійною порадницею.

Артистка зізналась, що після народження власного сина зрозуміла, що бути мамою – важка робота, але, орієнтуючись та беручи приклад з Наталії Цибульської, вона зуміла стати ідеальною матір’ю.

Як виглядає мама Олі Цибульської Наталія
Як виглядає мама Олі Цибульської Наталія

Сьогодні зіркова мама продовжує займатись справою, якій присвятила все своє життя. Так, наприклад, на початку цього року зіркова мама зізналась, що довгий час вона не могла малювати, але врешті сіла за улюблену справу.

Сьогодні взялась хоч якось розпочати набутий досвід…Роблю все наче не серйозно і граючись…бо справжнє глибоко в душі іще болить… Знаю, що серйозні мої роботи незабаром знову заграють всіма фарбами живопису…

– прокоментувала Наталія Цибульська.

Отже, зараз Наталія Цибульська продовжує малювати картини. Крім того, вона веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де й показує свої роботи та ділиться емоціями зі своїми підписниками. За словами Наталії Цибульської, у такі важкі часи творчістю вона лікує свою душу та душі своїх підписників.

Популярне

Схожі статті

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.