Ніл, Соломія, два Івани: як називали дітлахів щасливі батьки Вакарчук, Осадча, Бєдняков, Анатолій Анатоліч

Останніми роками в українському шоубізі спостерігається справжній бебі-бум. Діти народилися навіть у знаменитостей, яким далеко за 40. За іменами, які дали нащадкам зірки, можна прослідкувати тенденцію їх популярності у суспільстві.

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук назвав первістка на честь свого тата

Музикант, напевно, вже й не сподівався стати татом, але у 47 років доля йому подарувала цей шанс. За рік після появи первістка у лідера гурту “Океан Ельзи” з’явилася ще й донечка. Щасливий татусь назвав нащадків Іваном і Соломією.

Анатолій Анатоліч

Анатолій Анатоліч назвав третю дитину Нілом

Татусь має двох донечок й сина. Дівчатка названі хоч і рідкими, але знайомими всім іменами – Лоліта й Аліса. А от для найменшого хлопчика, якому немає ще й 2 рочків, тато з мамою підібрали доволі незвичне ймення – Ніл. На жаль, через війну малюк змушений більшість свого життя провести за кордоном.

Катя Осадча

Зіркові батьки надзвичайно пишаються своїми синами

Ведуча подарувала Юрію Горбунову двох синів, коли вік чоловіка наближався до піввікового ювілею. Першого хлопчика (для Каті – другого) назвали Іваном. Батьки приховували ім’я дитини цілих два тижні, лише потім сповістили новину пресі. За 4 роки родина поповнилася ще одним нащадком. Щаслива матуся довго не могла визначитися з ім’ям і навіть просила підписників підказати варіанти. Врешті немовля стали називати Данилком.

Віктор Павлік

Багатодітний татусь Віктор Павлік

Багатодітний татусь устиг поховати одного з синів, як учергове став батьком. Михайлика 55-річному співакові подарувала четверта дружина Катерина Реп’яхова. 36-річний старший син Павліка Олександр привітав тата з визначною подією в житті. Здається, чоловік навіть зрадів, що у нього з’явився молодший братик.

Андрій Бєдняков

Остап Бєдняков на руках у сестрички Ксені

Торік у листопаді вдруге стали батьками ведучі “Орла і решки”. Настя коротка подарувала коханому чоловіку справжнього козака, якого щасливий татусь назвав Остапом. Семирічна донька подружжя Ксеня була дуже рада поповненню в родині.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.