Де працювали зірки до шоубізнесу: Бронюк – в мерії, Alyona Alyona – колектором, Монатік – адміністратором

Слава й успіх приходять не відразу. Тож нинішнім знаменитостям довелося приміряти на себе не лише виступи на сцені, але й інші професії. Хто чим займався замолоду?

Монатік

Це сьогодні кліпи Дмитра набирають мільйони переглядів на Ютуб, а були часи, коли хлопця невеликого зросту всі ігнорували. Так, на шоу “Танцюють всі”, “Фабриці зірок-2” та інших Монатіка охрестили бездарою і вигнали з проєктів.

Монатік працював адміністратором у школі танців

Тож довелося заробляти хоч якусь копійчину, працюючи адміністратором у школі танців. Але Діма не залишав мрії співати й танцювати, тож невдовзі добився шаленої популярності. Коли він сидів у суддівському кріслі “Танці з зірками”, то колишній наставник по “Х-Фактору” Серьога просив вибачення за не лестиві слова на адресу зірки і слізно благав допомогти просунутися в шоубізі.

Alyona Alyona

Ні для кого не секрет, що реперка певний час працювала вихователькою в дитсадку, а згодом навіть обіймала крісло завідувачкою виховного закладу. Та було й таке, коли нинішня зірка сиділа на телефоні й обдзвонювала боржників із вимогою розрахуватися з боргами.

Alyona Alyona вибивала борги за кредитами

Від тих часів у Альони залишилися два табу: як вихователька вона ніколи не вживає лайливих слів у своїх піснях, а як колектор – ні за які гроші не погоджується рекламувати кредити.

Віктор Бронюк

Резюме лідеру гурту ТіК має цікавий запис. Річ у тім, що певний час Віктор працював у мерії Вінниці. Це сталося відразу після Помаранчевої революції. Маючи диплом історика, Бронюк отримав запрошення на роботу від Вінницького мера.

Віктор Бронюк працював у мерії

Обіймав посаду головного спеціаліста відділу культури. Після цього багато років був радником мера. На останніх виборах Бронюк намагався потрапити в міську раду за списками Партії вінничан, де йшов під №1.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.