Мейхер, Melovin, Делієв поклали мікрофони і взяли до рук пензлі: які шедеври вийшли у художників-початківців

Зазвичай люди бувають талановитими не в одній галузі. От і сьогодні поговоримо про зірок, які опанували суміжну нішу творчості – почали малювати. Це Меловін, Георгій Делієв, Надія Мейхер.

Melovin

Численна армія фанатів співака навіть не підозрює, що їхній кумир у вільний від виступів і репетицій час береться за пензель і фарби. Доробок, написаний учасником “Євробачення” власноруч, можна побачити у відео.

Melovin серйозно захопився малюванням

Мел запрошує шанувальників відвідати його концерт 18 березня у Stereo Plaza і водночас тримає в руках картину, яку намалював власноруч. Є в арсеналі співака й інші роботи, якими він залюбки ділиться зі своїми меловінаторами.

Георгій Делієв

Відомий гуморист створив не лише “Дім клоунів”, але й чимало шедеврів художнього мистецтва. Виставка картин Георгія у Парижі викликала справжній ажіотаж. Дома в Одесі Делієв організував цілу майстерню. Та тепер змушений перечікувати війну у Франції, куди їхав, не прихопивши мольбертів і фарб.

З написанням картин у Георгія Делієва все серйозно

Художник воліє писати олією, присутні акварелі і навіть замальовки, зроблені гелевою ручкою на звичайних аркушах паперу. Вдома у Георгія всі стіни завішані картинами – власними й інших художників. Якось хтось із гостей попросив продати його шедевр, то майстер зняв картину і передав колекціонеру, про що дружина дуже довго шкодувала.

Надія Мейхер

Колишня віагрівка не звикла сидіти без діла. То оперний спів опановує, то вірші пише, то малює. І це попри те, що у школі дівчинці зовсім не подобалося малярство. Вона навіть двійки отримувала на уроках малювання.

Надія Мейхер переметнулася від фотографування до малювання

Нині ситуація кардинально змінилася. Надя придбала олійні й акрилові фарби, папір, пензлі й взялася до створення шедеврів. Був час, коли непостійна Мейхер полюбляла фотографувати, але згодом перемикнулася на іншу сферу. Хоча знімання не покинула. Вдень робить гарні світлини, а ввечері обробляє їх, перетворюючи на малюнки.

Популярне

Схожі статті

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!

Соковиті котлетки, які просто тануть в роті. Для смачного обіду готую тільки їх: швидко, красиво й апетитно

Котлети - це проста і поширена страва. Жодне застілля без них не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт із секретним інгредієнтом, який зробить котлети дуже соковитими та ніжними, - картоплею.