Леонід Агутін вперше показав дорослу дочку від першого шлюбу до Анжеліки Варум: “Старшенька моя”

Відомий російський співак Леонід Агутін давно в шлюбі з Анжелікою Варум, з якою вони виховали спільну дочку. Також у артиста є спадкоємиця від іншої жінки.

В студентські роки Агутін одружився на Світлані Білих, з якою прожив 5 років разом. В 1994 році на фестивалі в Парижі співак познайомився з балериною Марією Воробйовою, між ними закрутився роман. В цивільному шлюбі у них в 1997 році народилась дочка Поліна, зараз вони живе у Франції.

Леонід Агутін не обділяє увагою Поліну, не зважаючи на розлучення з її мамою. В дитинстві вони бачились рідко, але зараз це змінилось і вони бачаться набагато частіше.

12 березня старшій спадкоємиці артиста був день народження. В своєму Інстаграм-блозі він зворушливо привітав дочку і показав її фото:

Старшенька моя, розумниця і татова гордість! Ниточка, яка нас зв’язує міцна. Вона не рветься і не плутається по дорозі, тому що душі наші споріднені. я тебе люблю, донечка, і вітаю нас всіх з твоїм Днем Народження! Бажаю тобі мира і добра, любові і щастя! І вже дуже серйозно чекаю онука, ну або онучку

, – написав Агутін.

Користувачі Мережі відмітили, що Поліна виросла дуже гарною і схожою на батька, з такою зовнішністю йому недовго доведеться чекати на онуків. Дівчині виповнилось 26 років.

Нагадаємо, найвідоміші романтичні стосунки Леоніда Агутіна – його шлюб з Анжелікою Варум. Зірки зустрічались декілька років перш ніж узаконити відносини в 2000 році і зіграти весілля в романтичній Венеції.

Леонід Агутін і Анжеліка Варум з донькою
Леонід Агутін і Анжеліка Варум з донькою

Пара нерозлучна в житті і на сцені. У них є спільні альбоми і дуетні пісні, які стали хітами, але найголовніша їх гордість це донька. Єлизавета-Марія Варум-Агутіна живе в Сполучених Штатах Америки і виступає з власною рок-групою Without Gravity. Дівчина знайшла легко спільну мову з сестрою Поліною.

Дві доньки Леоніда Агутіна
Дві доньки Леоніда Агутіна

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.