Унікальна краса: Олена Кравець показала на фото свою дорослу доньку не від квартального чоловіка Зеленського

Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець – багатодітна мама. Якщо її молодші діти ще зовсім маленькі, то старшій доньці нещодавно виповнилося 20 років. Як виглядає і чим займається дівчина – далі в матеріалі.

Українська комедійна акторка Олена Кравець вже 20 років заміжня за чоловіком на ім’я Сергій Кравець. Вони познайомилися ще у студентські роки і одразу закохалися один в одного. Їхні стосунки розвивалися дуже стрімко і через недовгий час Олена зрозуміла, що вагітна. Тоді закохані вирішили одружитися. Згодом на світ з’явилася дівчинка, яку назвали Машею.

Як виглядає чоловік Олени Кравець

Зараз Марії Кравець 20 років. Вона виросла дуже красивою і харизматичною дівчиною. Марія являється студенткою одного із університетів Києва, де вичає піар. Також дівчина професійно займається танцями у стилі фрістайл і має багато нагород, як в Україні, так і за кордоном.

Стоп-кадр Маші Кравець у новому випуску проєкту Маші Єфросініної
Як виглядає донька Олени Кравець

Дівчина не лише танцює у “вільному” стилі, вона любить свободу у всьому. Дівчина має татуювання, пірсинг на обличчі і любить експериментувати з одягом. Цей стиль дуже пасує Маші. Нещодавно дівчина опублікувала фото з вуличної фотосесії у своєму Інстаграм-блозі і викликала справжній фурор.

Як виглядає донька Олени Кравець
Як виглядає донька Олени Кравець
Як виглядає донька Олени Кравець
Як виглядає донька Олени Кравець

Користувачі Мережі засипали Марію компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Крута фотосесія”;
  • “Така гарна!”;
  • “Твоя краса неземна”;
  • “Нереальна красуня”.

Варто відзначити, що Марія Кравець з 15 років живе окремо від батьків. Дівчина вирішила з’їхати на орендовану квартиру, коли її молодші брат і сестра підросли і їм знадобилося більше вільного простору. Батьки підтримали Машу у цьому виборі. В одному з інтерв’ю Олена Кравець розповіла, що не жалкує про те, що її старша донька з 15 років живе окремо від неї. За словами акторки, це зробило її доньку самостійною і відповідальною.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.