Фото Алли Пугачової 2023: Примадонна виправила невдалу пластику і стала виглядати на 20 років молодше

Легендарній співачці Аллі Пугачовій зараз 73 роки, але виглядає вона набагато молодше свого віку. Артистка почала розквітати і гарнішати ще з тих пір, як вийшла заміж за молодого гумориста Максима Галкіна.

Алла Пугачова – одна з найбільш обговорюваних персон шоу-бізнесу. Публіка обговорює не лише її творчість, а й зовнішність та особисте життя. І хоча Пугачова в стосунках з Галкіним вже 20 років, це досі є приводом для чуток і домислів. Адже ще не всі повірили, що молодий красунчик Максим Галкін по-справжньому покохав старшу на 26 років Аллу Борисівну.

73-річна Алла Пугачова показала дочку від сурогатної матері
Примадонна виправила невдалу пластику і стала виглядати на 20 років молодше

Незважаючи на всі плітки Галкіну і Пугачовій вдалося побудувати міцний союз і навіть стати батьками. Всі ці 20 років вони транслюють любов і взаємоповагу один до одного. Шлюб з Галкіним гарно вплинув на саму співачку. Поряд з молодим чоловіком Алла Борисівна сама почала розквітати.

Так, Пугачова після заміжжя з Галкіним помітно схудла і повністю оновила гардероб, змінивши балахони на короткі спідниці і блузи з декольте. Звісно, Алла Борисівна неодноразово зверталася до пластичних хірургів і робила безліч процедур для омолодження. Це співачка не приховує. В Мережі часто засуджують Пугачову, мовляв, вона аж занадто перестаралася з пластикою і у неї дуже не натуральний вигляд. Втім, як не крути, співачка все ж досягла того, чого хотіла – вона виглядає набагато молодше свого віку.

Нещодавно чоловік Примадонни Максим Галкін показав свіжі знімки з дружиною. На фото Галкін і Пугачова позують за столиком у ресторані. Примадонна з яскравим макіяжем і пишною зачіскою широко посміхається.

Примадонна виправила невдалу пластику і стала виглядати на 20 років молодше
Примадонна виправила невдалу пластику і стала виглядати на 20 років молодше

Користувачі Мережі одразу засипали Пугачова компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Боже, я теж так хочу виглядати в 73 роки! Пугачова неперевершена”;
  • “Алла тільки молодіє”;
  • “Алла Борисівна – фантастична жінка”;
  • “Які ж ви прекрасні”.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".