Не українська красуня: при вигляді колишньої нареченої-іноземки Володимира Кличка у вас відніме дар мови

Легендарний український боксер Володимир Кличко вже завершив кар'єру професійного спортсмена, але це не зменшило зацікавленості публіки його особистим життям.

Володимир Кличко офіційно лише раз був одружений. Вперше він став чоловіком фотомоделі-українки Олександри Авізової. Після розлучення з нею він мав романтичні відносини з моделлю Оленою Гербер, потім німецькою актрисою і співачкою Івонною Каттерфельд та американською актрисою Хайден Паннетьєр.

Як виглядає екс-наречена Володимира Кличка, яка народила доньку, а виховує її він сам
Як виглядає екс-наречена Володимира Кличка, яка народила доньку, а виховує її він сам

Вперше Кличко і Хайден зав’язали роман в 2009 році, але через деякий час обраниця боксера заявила, що їх більше нічого не пов’язує. Втім в 2013 році вони знову стали парою і заручилися. Весілля мало відбутися в грудні того ж року, однак почалась Революція Гідності. Закохані вирішили одружитись після Майдану, а потім у них народилась донька Кайя-Євдокія, дівчинці вже 8 років.

Не зважаючи на появу дитини, стосунки між ними погіршились. В результаті у 2018 році Хайден і Володимир скасували заручини, розлучились і Кличко забрав дочку на виховання до себе.

Як виглядає екс-наречена Володимира Кличка, яка народила доньку, а виховує її він сам
Як виглядає екс-наречена Володимира Кличка, яка народила доньку, а виховує її він сам

Як виявилось, причиною розладу стали проблеми актриси із залежністю. Після народження Каї у зірки почалась післяродова депресія і вона буквально тікала від сім’ї, щоб випити. Під час вагітності Панеттьєр нічого не вживала, але після вона більше не могла терпіти.

В інтерв’ю екс-наречена Володимира Кличка зізналась, що вона хотіла бути хорошою мамою для доньки і тому вирішила відправити її до батька. Це було її найважче рішення в житті, але після цього Хайден відчула потребу в допомозі та пройшла курс реабілітації. Знаменитість сподівалась, що коли їй стане краще, все зміниться і дочка зможе бути з нею, втім цього не сталось. Парі не вдалось зберегти теплі стосунки, а спортсмен так і виховує дитину самостійно.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.