Крупним планом: як виглядає найбагатша співачка Камалія без макіяжу і фотошопу – роки беруть своє (Фото)

Українська співачка Камалія завжди з'являється на публіці з яскравим макіяжем, зачіскою та у дорогому, стильному вбранні. А як же 45-річна артистка виглядає вдома, поза сценою та камерами?

У 2008 році найбагатша співачка України Камалія отримала звання “Місіс світу” Артистка обійшла конкурсанток з 40 країн світу і забрала омріяну корону. Тоді Камалії було 30 років. Вона була розкішною блондинкою з тонкою талією, довгими ногами і яскравою посмішкою. Безумовно, співачка отримала корону цілком заслужено.

Камалія на конкурсі Місіс світу 2008

З того часу пройшло вже 15 років, зараз Камалії 45. Звісно, роки не найкращим чином впливають на жіночу красу. Це не оминуло і співачку. Вона вже не така струнка, а її шкіра вже не така ідеальна, як раніше. Втім, у свої 45 років співачка виглядає розкішно.

Як виглядає Камалія без макіяжу

Варто відзначити, що співачка завжди з’являється на людях “при повному параді”. В неї завжди гарно укладене волосся, зроблений макіяж, а її одяг завжди виглядає розкішно.

При цьому Камалія не соромиться показати себе і у звичайному, домашньому вигляді. Рідко, але все ж співачка публікує фото, де вона позує без макіяжу та зачіски, в простому, домашньому одязі.

Так, в Мережі можна знайти знімок, де Камалія позує на своєму власному городі. Співачка позує без краплі макіяжу на обличчі. Волосся вона зібрала в хвіст, а в руках тримає тазик з томатами.

Як виглядає Камалія без макіяжу

На іншому фото, яке потрапило в Мережу, Камалія позує у лісі, де збирає гриби. Співачка одягнена в спортивний костюм, її волосся зв’язане, а на обличі нема макіяжу.

Камалія показала своє фото без макіяжу та фотошопу

На третьому фото, де можна розгледіти Камалію без макіяжу, вона позує поряд з чоловіком похилого віку.

Як виглядає Камалія без макіяжу

Варто відзначити, що Камалія має дуже привабливий вигляд навіть без гриму. Співачка доглядає за своєю шкірою і регулярно ходить до косметолога, що і дало свій результат.