На неї досі заглядаються: як зараз виглядає телеведуча Надія Матвєєва, в яку закохався молодий красень

54-річна телеведуча Надія Матвєєва вже більше року будує стосунки з чоловіком, який їй годиться у сини. Поряд з молодиком і сама ведуча помітно розквітла.

Надія Матвєєва – відома українська телеведуча, яка багато років давала поради українським домогосподаркам у програмі “Все буде добре” на СТБ. Мила та спокійна доросла жінка з чудернацькими кучериками завсім не схожа на фатальну жінку, але все ж у неї дуже бурхливе особисте життя. Офіційно Надія була одружена двічі. З першим чоловіком Матвєєва прожила пару років і покинула його заради коханця, за якого і вийшла заміж вдруге. Цей шлюб протривав 11 років і теж закінчився розлученням.

Надія Матвєєва
Як зараз виглядає телеведуча Надія Матвєєва, в яку закохався молодий красень

Вже багато років ведуча офіційно холостячка. Втім, влітку 2021 року зірка вразила публіку зізнанням, що будує стосунки з чоловіком, який молодший за неї на 20 років. Зараз 54-річна Матвєєва живе разом з 34-річним молодиком, якого досі приховує від публіки.

Надія зізнається, що з новим чоловіком відчуває себе дуже щасливою. Це і вплинуло на зовнішність: поряд з молодиком вона сама розквітла.

Як зараз виглядає телеведуча Надія Матвєєва, в яку закохався молодий красень
Як зараз виглядає телеведуча Надія Матвєєва, в яку закохався молодий красень

Під останніми фото, які Матвєєва публікувала у своєму Інстаграм-блозі користувачі просто засипали її компліментами.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Яка ви гарнюня”;
  • “Надія, ви взірець для багатьох….з кожним днем все молодше та гарніше”;
  • “У вас дуже красиві фото. Гарна жінка”;
  • “Красунечка наша”;
  • “Просто неймовірна, все молодша і молодша”.

Варто відзначити, що Надія Матвєєва дійсно виглядає молодше свого віку. Звісно, ведуча не обійшлася без послуг косметології, аби подовше зберегти молодість та красу. Так, неозброєним оком помітно, що Надія робила підтяжку обличчя і збільшувала губи.

Буди здоровою та красивою ведучій допомагає й спорт. Матвєєва регулярно займається спортом і це дало свій результат. Жінка має неймовірну фігуру і підтягнуте тіло.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.