Це не Хюррем Султан: зірка “Величного століття” Мер’єм Узерлі завузила підборіддя і зробила губи

Відома по ролі Хюррем Султан з "Величного століття" турецько-німецька актриса Мер'єм Узерлі стала виглядати інакше, ніж в серіалі. Зірці приписують не одну пластичну операцію на обличчі.

Зовнішність Мер’єм Узерлі кардинально змінилась за останні декілька років після закінчення зйомок “Величного століття”. Акторка вирішила поекспериментувати за допомогою ботоксу і філлерів, але фанати відмічали, що її візити до косметологів і хірургів зробили тільки гірше і вона стала виглядати старше.

На якийсь час Хюррем Султан заспокоїлась, поки її не помітили в компанії відомого пластичного хірурга Саймона Ур’яна, який підтвердив, що зірка у нього змінила форму підборіддя, але вона це заперечує. Артистка не приховує, що регулярно показується спеціалісту, однак не для хірургічних втручань, а для косметологічних процедур.

Зірка Величного століття Мер'єм Узерлі завузила підборіддя і зробила губи
Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі завузила підборіддя і зробила губи

Нове обличчя Мер’єм Узерлі так розбурхало публіку, що почали говорити про її залежність від косметології та пластики. Роксолана заявила, що користувалась тільки філлерами і ботоксом, не більше, але визнала, що переборщила з цими процедурами в той період, коли її самооцінка була низькою.

Зірка Величного століття Мер'єм Узерлі завузила підборіддя і зробила губи
Зірка Величного століття Мер’єм Узерлі завузила підборіддя і зробила губи

Нагадаємо, не дивлячись на прискіпливу увагу до актриси, їй вдається приховувати подробиці особистого життя. Раніше знаменитість зустрічалась з турецьким бізнесменом Джаном Атешем. Пара постійно скандалила і навіть вагітність Узерлі не допомогла зберегти відносини. Коли Мер’єм народила дочку Лару, з її батьком вона вже не була разом.

Мерьем Узерли (Хюррем Султан) показала новорожденного ребенка
Мер’єм Узерлі стала мамою

В той важкий період життя актриса закрутила роман з колегою по “Величному століттю” Озаном Гювеном. Прозустрічавшись близько року, вони розійшлись, але залишилися добрими друзями. Пізніше в 2021 році у Хюррем Султан народилась друга дівчинка, батьком якої став американський бізнесмен. Зірка його приховувала від публіки, а врешті після двох років стосунків порвала з ним.

Мер’єм Узерлі постійно оточують залицяльники, однак вона поки не зустріла свого ідеального чоловіка, тому зараз на першому місці у неї кар’єра і діти.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.