“Явно чоловіка не вистачає”: Тіна Кароль показала себе у сукні екстремальної довжини і нарвалася на критику

Відома українська співачка Тіна Кароль за останній рік добряче схудла, тож тепер може дозволити собі одягати самі сміливі сукні. Втім, деякі її прихильники вважають, що у її віці варто одягатися скромніше.

Тіна Кароль – одна з найкрасивіших співачок українського шоу-бізнесу. Вона завжди вирізнялася жіночними формами і яскравою зовнішністю. При цьому Тіна не приховує, що все життя страждає від того, що схильна до повноти. Аби тримати себе в формі, співачка постійно сиділа на дієтах і регулярно виснажувала себе у спортивному залі. Навіть прикладаючи максимум зусиль, Тіна ніколи не мала ідеально тонку талію. Втім, за останній рік співачка сильно схудла. Їй вдалося скинути 5 кілограмів і це дуже помітно. Зараз Тіна має довгоочікувану тонку талію та стрункі ноги. Тепер співачка може дозволити собі одягнути все що завгодно і при цьому вона буде мати приголомшливий вигляд.

Нещодавно Тіна Кароль у своєму Телеграм-каналі опублікувала коротке відео, яке вразило користувачів Мережі. Тіна зняла себе у дзеркалі готельного номеру. Співачка позувала у екстремально короткій, облягаючій сукні.

Користувачі Мережі неоднозначно відреагували на відео. Комусь наряд Тіни сподобався, а хтось відмітив, що сукня занадто коротка.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Дюймовочка”;
  • “Тіна, тобі явно чоловіка не вистачає. Задоволені жінки ведуть себе по-іншому”;
  • “Тіна явно на щось натякає”;
  • “Дівка вогонь, але цим прихильників не втримаєте, потрібні нові запальні пісні українською мовою”;
  • “Така фігура гарна”;
  • “Яка ж вона гарна!”.
Тіна Кароль показала себе у сукні екстремальної довжини і нарвалася на критику
Тіна Кароль показала себе у сукні екстремальної довжини і нарвалася на критику

Нагадаємо, Тіна кароль розкрила секрет свого схуднення. Зірка зізналася, що виключила зі свого раціону продукти з високим глікемічним індексом. Новий підхід до харчування дозволив Тіні схуднути без виснажливих дієт.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.