Жакети і штани чи сукні і спідниці: що більше пасує найстильнішій першій леді України Олені Зеленській

Перша леді України Олена Зеленська вміє дивувати своїм вишуканим стилем. Вона знає, як поєднати діловий стиль одягу з повсякденним, тому кожен її образ виглядає стильно і сучасно.

Коли Олена Зеленська отримала статус першої леді України і почала з’являтися на публіці у цій ролі, стало зрозуміло, що у Бріжит Макрон і Ельке Бюденбендер з’явилася конкурентка. Втім, на відміну від своїх західних колег, дружина Зеленського не одягається у всесвітньо відомі бренди, а носить лише одяг українських дизайнерів. Представляємо до вашої уваги ТОП-5 найстильніших образів Олени Зеленської, які викликали захоплення у публіки.

Біла сукня та жакет-кейп

ТОП самых стильных образов Елены Зеленской
ТОП-5 найстильніших образів Олени Зеленської

Цей образ був одним із перших, в якому Олена Зеленська зробила вихід у статусі першої леді. Шовково-вовняний костюм прикрашений вишивкою ручної роботи. Незвичайні рукави додають родзинку образу.

Штанний костюм та кеди

ТОП самых стильных образов Елены Зеленской
ТОП-5 найстильніших образів Олени Зеленської

Олена Зеленська дозволяє собі носити не лише підбори, як годиться справжній леді, але й думає про власний комфорт. Саме тому дружину Президента часто можна помітити у кросівках, чи кедах. При цьому Олена настільки вдало обігрує одяг зі зручним взуттям, що виглядає при цьому стильно і по-діловому. Так, один із образів, який дуже сподобався публіці, був саме із кедами. Олена обрала штанний костюм, під жакет одягнула білу футболку і доповнила образ масивною сумкою і білими кедами.

Сукня-вишиванка

ТОП-5 самых красивых патриотических нарядов Владимира и Елены Зеленских
ТОП-5 найстильніших образів Олени Зеленської

В цій неймовірній сукні-вишиванці Олена Зеленська з’явилася у 2020 році на урочистому заході в честь Дня незалежності України. Легка і ніжна сукня з українською вишивкою неймовірно пасувала першій леді.

Блакитний костюм

ТОП-5 найстильніших образів Олени Зеленської

Ще один костюм від українського виробника Олена Зеленська обрала для робочого візиту в США. Костюм небесно-блакитного кольору з подовженим піджаком з гудзиками неймовірно пасує першій леді.

Блузка в кольорі хакі і чорні штани

ТОП-5 найстильніших образів Олени Зеленської
ТОП-5 найстильніших образів Олени Зеленської

Після початку повномасштабної війни в Україні не лише Володимир Зеленський змінив звичні костюми та зручний одяг в кольорі хакі, змінила стиль й Олена Зеленська. Так, на зустріч з Президенткою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляєн Олена Зеленська з’явилася у чорних брюках і у блузці кольору хакі.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.