Всі четверо – копія батька: Андрій Шевченко показав рідкісне фото всіх синів від американської моделі

Один із найвідоміших українських спортсменів Андрій Шевченко має велику сім'ю. Футболіст у шлюбі з американською моделлю став батьком чотирьох синів.

Андрій Шевченко – один з найвідоміших українських футболістів, про якого знають у всьому світі. Чоловік не лише побудував успішну спортивну кар’єру, а й зміг побудувати міцну сім’ю. Андрій вже 19 років щасливий в шлюбі з американською моделлю польського походження Крістен Пазік. Подружжя виховують чотирьох синів.

Андрій Шевченко показав рідкісне фото всіх синів від американської моделі

Як виглядають дружина та діти Андрія Шевченка

Зі своєю майбутньою дружиною Андрій Шевченко познайомився у Мілані на вечірці відомого модельєра Джорджіо Армані. Вже через 2 роки закохані зіграли скромне весілля у Вашингтоні, а реєстрація шлюбу проходила на полі для гольфу. В тому ж році Крістен зробила Андрія Батьком: у них народився первісток, якого назвали Джорданом. Зараз хлопцю вже 18 років. Загалом у шлюбі Крістен і Андрія народилося четверо синів: Джордан (18 років), Крістіан (16 років), Олександр (10 років), Райдер-Габріель (8 років).

Андрій Шевченко показав рідкісне фото всіх синів від американської моделі

Цікаво, що лише один із синів Шевченка на даний момент вирішив пов’язати свою долю з футболом. Так, 16-річний Крістіан займається футболом в академії лондонського “Челсі”.

До слова, Андрій Шевченко з сім’єю вже 15 років живуть у Лондоні, там у них є просторий особняк. При цьому футболіст не забуває про Батьківщину. Він часто приїжджає в Україну, де у нього теж є нерухомість.

Андрій Шевченко показав рідкісне фото всіх синів від американської моделі

З початку повномасштабної війни в Україні Андрій Шевченко активно допомагає своїй Батьківщині. Так, чоловік бере участь в благодійних проєктах, які направлені на допомогу постраждалих у війні українців. Свою маму та сестру Шевченко вивіз з України ще на початку повномасштабного вторгнення. Втім, вони збираються повернутися додому, як тільки там буде безпечно.