Як виглядає і чим займається єдиний син Анастасії Заворотнюк від мільйонера: виріс красенем

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк – багатодітна мати. Вона має двох дорослих дітей від попереднього шлюбу та маленьку донечку від фігуриста Петра Чернишова.

Двоє старших дітей Анастасії Заворотнюк народилися у шлюбі акторки з бізнесменом-мільйонером Дмитром Стрюковим. 27-річну доньку Анну публіка добре знає, адже вона знімається у кіно, працює моделлю та активно веде свій блог в Інстаграм.

Донька Анастасії Заворотнюк натякнула на власне заміжжя на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм
Як виглядає старша донька Анастасії Заворотнюк 

А ось син Заворотнюк 22-річний Майкл уникає публічності і не світиться ні в соціальних Мережах, ні на світських тусовках.

Втім, в Мережі все ж можливо знайти його фото. Цікаво, що хлопець виріс неймовірно схожим на свою зіркову маму. Він має довге, темне волосся, пухкі губи та дуже красиві риси обличчя.

Анастасия Заворотнюк с сыном
Як виглядає син Анастасії Заворотнюк

Відомо, що Майкл Стрюков має творчі здібності. Хлопець захоплюється музикою і грає на гітарі.

Як виглядає син Анастасії Заворотнюк
Як виглядає син Анастасії Заворотнюк

Також Майкл пише вірші і малює. Відомо, що хлопець отримує топову освіту. Так, деякий час син Заворотнюк навчався в Швейцарії, а потім повернувся до росії, де вступив в московський університет міжнародних відносин. Ймовірно Майкл повенувся в росію через хворобу матері.

Нагадаємо, зірка серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасія Заворотнюк вже четвертий рік бореться з важкою онкологічною хворобою – раком мозку четвертої стадії. Зазвичай з таким діагнозом хворі живуть не більше року, але акторка продовжує боротьбу за життя. Деякий час Анастасія проходила лікування в Америці. Там їй зробили операцію, а також провели курс хіміотерапії. Зараз акторка перебуває в росії, де продовжує лікування. Подробиці стану здоров’я Заворотнюк приховуються її родиною, а сама акторка за весь період свого лікування жодного разу не вийшла на зв’язок зі своїми прихильниками.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.