Оля Цибульська показала молодого чоловіка, з яким прокинулась в одному ліжку: “Ми не можемо продерти очі”

Відома українська співачка Оля Цибульська показала в своєму Інстаграм-блозі, з ким прокинулась в одному ліжку і ледь змусила себе встати на ноги.

Оля Цибульська дуже активна в Мережі, у неї є Інстаграм-блог з більш ніж 800 тисячами підписників. Співачку полюбили за її відкритість, відвертість, чесність і почуття гумору. Вона часто дає фанатам можливість задати їй питання і відповідає на них, випускає кумедні відео та показує моменти з особистого життя.

На цей раз Цибульська показала молодого чоловіка, з яким прокинулась в ліжку – це її син Нестор. На знімку хлопчик ще дрімає, а зіркова мама сонна дивиться у камеру.

Добрий ранок. Ми не можемо продерти очі

, – написала Оля.

Оля Цибульська показала молодого чоловіка, з яким прокинулась в одному ліжку
Оля Цибульська показала молодого чоловіка, з яким прокинулась в одному ліжку

Свого сина Оля Цибульська народила від чоловіка-бізнесмена Сергія. Довгий час він залишався в тіні дружини, тому що так хотів, він не любить публічності, не любить фотографуватися. Співачка з повагою ставиться до особистого вибору і простору коханого, вона не хоче, щоб її професія була для нього зоною дискомфорту. Але все змінила війна в країні. Зіркове подружжя вирішило, що зараз немає сенсу ховатися від камер, бо це виглядає по-дитячому.

З Сергієм Оля Цибульська разом понад 20 років. Вони познайомились ще в школі, між ними рік різниці у віці. З кожним роком кохання тільки міцнішає, не зважаючи на всі випробування, які їм довелось перенести.

Оля Цибульська показала молодого чоловіка, з яким прокинулась в одному ліжку
Оля Цибульська показала молодого чоловіка, з яким прокинулась в одному ліжку

Чоловік знаменитості займається сімейним бізнесом, пов’язаним з молочною продукцією. До того як розсекретити свого чоловіка співачку підозрювали в романі з колегою по сцені Дзідзьо. Її також називали винною в його розлученні з екс-дружиною Славією. Насправді Цибульська і Дзідзьо куми, а не коханці.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!