Еталон української краси: ви ахнете, побачивши маму Ольги і Наталії Сумських в молодості (ФОТО)

Ганна Сумська – українська акторка, заслужена артистка УРСР і мама відомих актрис Ольги і Наталії Сумських. Жінка пішла з життя в лютому 2022 році, але назавжди залишиться у пам'яті українців.

Ганна Сумська (до заміжжя Опанасенко) народилася 15 жовтня 1933 року у селі Катюжанка, Київської області. У 1955 році жінка закінчила Київський театральний інститут. За своє життя Ганна Сумська працювала у Кримському, Львівському, Запорізькому, Полтавському і Київському театрах. Жінка жила своєю роботою і прививала любов до театру своїм донькам. Можливо, саме завдяки Ганні Іванівні Ольга і Наталія Сумські досягли таких колосальних успіхів і стали одними з найпопулярніших актрис театру та кіно.

Ганна Сумська з доньками Наталією і Ольгою
Ганна Сумська з доньками Наталією і Ольгою

У цьому році Ганна Іванівна могла б святкувати своє 89-річчя. Звісно, прихильники актриси вже й не пам’ятають, якою вона була у свої молоді роки. Втім, в Мережі можна віднайти декілька архівних знімків Ганни Сумської, які раніше публікувала її донька Ольга.

Так, одного разу Ольга Сумська вирішила поділитися зі своїми прихильниками архівними знімками зі свого дитинства і опублікувала їх у власному Інстаграм-блозі.

Так, на першому знімку маленька Ольга у шкільній формі позувала поряд з мамою. На знімку Ользі 7 років, а Ганні Іванівні – 40.

Як виглядала Ганна Сумська в молодості
Як виглядала Ганна Сумська в молодості

На наступному фото Ольга Сумська позувала разом з мамою на святі на честь 1 травня.

Як виглядала Ганна Сумська в молодості
Як виглядала Ганна Сумська в молодості

Моє 1 травня! Разом з мамою, Ганною Іванівною! Запоріжжя

, – підписала фото Сумська.

На останньому знімку, який оприлюднила Сумська, їй близько 10 років. Вона з мамою позує на фоні моря.

Як виглядала Ганна Сумська в молодості
Як виглядала Ганна Сумська в молодості

Варто відзначити, що Ганна Сумська була дуже привабливою жінкою з яскравою зовнішністю. Ольга і Наталія Сумські успадкували від мами не лише акторський талант, а й вроду.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.