Діма Коляденко відплатив обом дружинам за розлучення: в Олени відібрав балет, Білик зганьбив особистим фото

Шоумен Діма Коляденко дивовижно вбирається, носить у руках саквояж і завжди посміхається. Так якщо покопирсатися в минулому, виявиться, що чоловік доволі жорстко поводився зі своїми дружинами і суворо карав після розлучення.

Тато Діми будував важливі об’єкти, тож народився хлопчик у Мурманській області, а дитинство провів у Монголії. До Сум, де мешкала бабуся, приїхав уже в юності, де ставив вистави у театрі.

Олена Коляденко

Саме тут познайомився з майбутньою першою дружиною Оленою. Дівчина закохалася в стрункого хлопця, що артистично відкидав кучері з лоба. За два дні хлопець освідчився і зробив пропозицію руки і серця.

Діма Коляденко з першою дружиною Оленою

Разом талановите подружжя хореографів створило арт-балет “Класік” на кшталт шоубалету “Експресія” Борі Мойсеєва. Гастролювали разом зі співаком Ель Кравчуком. У подорожі брали й свого первістка Філіпа.

Олена Коляденко з сином Філіпом

Цей шлюб протримався 10 років, а потім Олена сповістила, що покохала іншого. Таку версію розлучення висуває шоумен. Його колишня дружина каже, що розсталися через біс*кс*альність чоловіка. Хай там як, Коляденко, йдучи, вигріб усі речі з квартири. А ще відібрав в Олени права на спільний балет. Жінці довелося створювати власний танцювальний колектив з нуля.

Ірина Білик

Другим великим коханням у житті Діми стала відома співачка. Вони були разом 4 роки. Епатажні особистості наробили чимало шереху в шоубізнесі, випускаючи спільні кліпи й шокуючи публіку подробицями особистих стосунків.

Діма Коляденко з Іриною Білик

Коляденко каже, що кілька разів робив Ірі пропозицію. Зірка обручку брала, але позитивної відповіді так і не надала. Тому вони до рацсу й не дійшли. Діма не приховує, що страждав патологічними ревнощами, тому і чудив весь час. Подейкують, що навіть підіймав руку на кохану.

Білик не витримала подібної напруги пристрастей і пішла від нього. Чоловік помстився жорстоко: виклав у мережу світлину Ірини топлес. Та попри подібні прикрощі, Дмитро певен, що обидві жінки його й досі кохають.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.