Невдачі Alina Pash: весілля з французом виявилося фейком, а виступ на “Євробаченні” довелося скасувати

Співачка Аліна Паш із Закарпаття пережила дві найбільші прикрості в житті – дівчина невдало вийшла заміж, а ще після перемоги в національному відборі на "Євробачення" через скандал так і не змогла поїхати на конкурс, поступившись другому місцю "Калуш оркестра".

Особисте життя

У 2019 році неординарна співачка вийшла заміж. До пари собі обрала також дивного, як і сама, француза, що є тунізіанцем. Із панком дівчина познайомилася в Барселоні. Коли представила афрофранцуза батькам, ті були надзвичайно шоковані.

Аліна Паш із чоловіком, який виявився не її чоловіком

Чоловік до того ж набагато старший за свою обраницю. Він теж музикант – грає електронний панк. З чоловіком Паш познайомилася в таксі. Розпочалася гроза, і їхати далі було неможливо, тож розговорилися, а далі все закрутилося саме собою.

Аліна готує обранцю закарпатські страви, а він її пригощає звичними для себе національними стравами. Є у репертуарі чоловіка й французька, й іспанська кухня.

Батьки Аліни Паш не сприйняли зятя-афрофранцуза

За рік Аліна зізналася, що ніколи не виходила заміж, а в інтерв’ю про заміжжя, яке сама ж і дала “Світському життю”, мовляв, Катя Осадча неправильно все зрозуміла.

“Євробачення”

Подібна непевна історія трапилася з Аліною Паш і з участю у престижному пісенному конкурсі. Співачці вдалося здобути перемогу у національному відбірковому турі “Євробачення”. Та після цього розпочався справжній треш.

Виступ Аліни Паш на відбірковому концерті до Євробачення

Зірку звинуватили у відвідинах Криму й Москви після 2014 року, тобто вже після анексії Криму і кривавих подій на Донбасі. Співачка запевняла, що на концерти до росії не їздила, тільки була заявлена там. А в Криму взагалі не була, навіть відповідну довідку надала “Суспільному” про це.

Та згодом з’ясувалося, що вона лукавила. Аліна таки виступала на окупованому півострові. Аліна виправдовувалася, що співала на весіллі в української дівчини українською мовою, та це вже не допомогло. Довелося відмовитися від поїздки до Італії, поступившись місцем Kalush Orchestra, які здобули перемогу для України з композицією “Стефанія”.

 

spot_img

Схожі статті

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.