Діти Влада Ями, Тіни Кароль, Анатолія Анатоліча зростають за кордоном: чи сумують за Україною

Допоки дорослі дядьки міряються м'язами, влаштовуючи війни, страждають від їхніх дій не лише дорослі, але й діти. Зіркові батьки кинулися наввипередки рятувати малечу, вивозячи за кордон. Як почуваються нащадки знаменитостей вдалині від рідного дому?

Влад Яма

Хореограф обожнює свою дружину Лілію і сина Леона. Можна простежити за Інстаграмом, скільки часу дбайливий татусь проводить із сином. Щойно в Україні почалися активні бойові дії, Яма з сім’єю виїхав до Маямі.

Звісно, від ракетної небезпеки Влад родину вберіг, а от від ностальгії за батьківщиною – ні. Леону всього 7 років, але він теж сумує за Україною. Хлопчина стає на березі і задивляється у водну далечінь, ніби хоче побачити за обрієм рідне Запоріжжя.

Тіна Кароль

Син співачки відправився до Англії задовго до початку війни. Веніаміну нині 14 років. Мама не нахвалиться на успіхи своєї єдиної кровиночки. Торік улітку Огір-молодший закінчив навчання у середній школі, причому з усіх предметів отримав на екзаменах “відмінно”.

Син Тіни Кароль підріс і змужнів

Тепер підліток перейшов у старшу школу. Кароль доводиться платити за Repton Preparatory School майже 1 млн грн на рік. Тіна отримує такі гонорари, що може собі дозволити подібну розкіш. Навряд чи Веня піде по стопах мами. Швидше, займеться науковою діяльністю.

Анатолій Анатоліч

Цілий рік троє дітей шоумена разом із мамою Юлою перебували за кордоном. Родині довелося кілька днів сидіти в підвалі власного будинку у Вишгороді. Тож було вирішено евакуюватися до Франції. Татусь відвідував родину, коли виривався на благодійні концерти в Європу. Найменшому Нілу всього рік, тож переважну частину життя малюк провів за кордоном.

Та тепер було вирішено повернутися додому в повному складі. Щасливий татусь зафільмував емоції доньок, коли ті потрапили в рідний дім і врешті змогли обійняти улюблених собачок Айзу й Елю. Життя у Парижі було доволі комфортним, та все одно вдома краще, вирішили всі.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.