Як виглядає Аіда Ніколайчук, якій приписували роман із Кондратюком: змінила колір волосся і не постарішала

Аіда Ніколайчук стала відомою на всю країну завдяки шоу "Х-фактор". Дівчині не лише вдалося здобути перемогу в 3 сезоні, але й заробити славу коханки зіркового судді Ігоря Кондратюка. Відтоді минуло понад 10 років. Як змінилася співачка, і чи мали стосунки з продюсером якесь продовження?

Аіда прийшла на шоу далеко не в юному віці. На той момент одеситка працювала звичайною касиркою в магазині одягу. Ніколайчук мала гарний голос, тому наважилася показати свій талант широкому загалу.

Ігор Кондратюк перебував у захопленні від Аіди Ніколайчук

2011 року білявка прийшла на кастинг шоу “Х-фактор 2”. Суддям дівчина сподобалася, і її відправили до тренувального табору. Та на цьому етапі Аіду вигнали з проєкту, віддавши перевагу конкурентці.

Натомість відео виступу Ніколайчук набрало чимало переглядів, залишивши колег далеко позаду. Тому дівчина наважилася спробувати сили в 3 сезоні. Щоб втрапити туди, Аіда перемогла в “Х-факторі онлайн” й автоматом перейшла до табору.

Ось як змінилася Аіда Ніколайчук за 12 роківНа цей раз Ніколайчук шансу не упустила. Наставником категорії “старші за 25” став Ігор Кондратюк, який перебував у захопленні від голосу й краси підлеглої. Тепер уже Аіда стала переможницею.

Усі помітили вибіркове ставлення до підопічної зі сторони зіркового тренера. Навіть дружина Ігоря зауважила, що він дивиться на співачку особливо. Ні продюсер, ні учасниця шоу не підтвердили особливих стосунків. Та глядачі цього не потребували – самі все бачили. Навіть після завершення шоу, пару частенько бачили разом на світських заходах.

Відтоді минуло 12 років. Аіда продовжує співати, але Кондратюк так і не став її продюсером. Напевно, чоловік вчасно помітив існування загрози його сім’ї і втримався від подальших кроків по зближенню з Ніколайчук.

Продюсер й досі шкодує, що відмовився від подальшої співпраці з зіркою. Адже навіть у 40 років Аіда виглядає просто ідеально. Жінка змінила колір волосся з білявого на більш стриманий.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.