55-річний Філіп Кіркоров зробив операцію на торсі: зімітував прес і повністю перекроїв себе вище поясу

Один з найвідоміших російських співаків завжди вражав епатажністю. Цього разу знаменитість вирішив повернути собі тіло 18-річного. Артист зробив операцію на грудях і пресі

Важко сказати напевно, кого у Філіпа Кіркорова більше – прихильників чи хейтерів. Хай там як, заперечувати той факт, що артист є одним з найепатажніших, просто неможливо. Так, наприклад, нещодавно знаменитість зробив чергову пластичну операцію. Цією новиною вже нікого не здивувати, якщо тільки не брати до уваги, що Філіп Кіркоров “підлатав” свій торс. За допомогою пластичної хірургії скандально відома зірка російської естради зробив собі прес і підтяжку грудей.

У російських медіа почали ширитись перші фотографії знаменитості після операції. На них чудово видно, в якій саме техніці працював пластичний хірург Тимур Хайдаров, послугами якого Філіп Кіркоров вже давно користується. Перевтілитись артист вирішив напередодні свого нового концертного туру, на якому, за іронічним повідомленням одного з російських телеграм-каналів, він презентує пісню, присвячену фахівцю Хайдарову, який його омолодив.

У мережі з'явилася перша фотографія торса Філіпа Кіркорова після пластичної операції
У мережі з’явилася перша фотографія торса Філіпа Кіркорова після пластичної операції

До слова, пізніше мережею почало гуляти відео, на якому російський артист намагається пересувати клінікою. Знаменитість зазначив, що кадри було знято на третій день після операції, який є найважчим за весь реабілітаційний період. Неозброєним оком видно, що Філіпу Кіркорову дуже важко пересуватись. Рухаючись, знаменитість тримає руки на талії.

Особливо впадає в око той факт, що навіть у клініці на третій день після важкої пластичної операції знаменитість носить мейкап. Його брови або ж підведені спеціальними косметичними засобами для стайлінгу, або заздалегідь пофарбовані та оформлені бровистом. Після численних пластичних операцій обличчя знаменитості виглядає “натягнутим”. Можливо, зірка не намагається показати ніяких емоцій, або ж тепер йому така насолода просто недоступна.

Філіп Кіркоров насилу пересувається клінікою після пластичної операції
Філіп Кіркоров насилу пересувається клінікою після пластичної операції

У відео відомий російський співак розповідає, як себе почуває. Знаменитість, не приховуючи, зізнається, що все тіло в нього болить. На тих місцях, де пластичний хірург Тимур Хайдаров проводив маніпуляції, все ще залишаються бинти та пластирі. Крім того, з невідомих причин у Філіпа Кіркорова перебинтована ще й нога.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.