Як з роками змінилася вдова Кузьми Скрябіна: ви будете ошелешені, побачивши цю жінку зараз

Легендарного українського артиста Андрія Кузьменка немає вже 8 років. Його єдина дружина Світлана Бабійчук всі ці роки зберігає вірність чоловіку. Як зараз виглядає вдова Кузьми і чим вона займається, читайте далі в матеріалі.

Андрій Кузьменко – відомий український співак, поет, композитор, продюсер, волонтер і без перебільшень ключова фігура сучасної історії України. Він надихав українців за життя і надихає навіть після власної смерті. В той час, як Андрій Кузьменко був кумиром для багатьох, його особистою музою була його дружина Світлана Бабійчук. Вони познайомилися ще у студентські роки. Світлана покохала звичайного хлопця, який не був ні знаменитим, ні багатим і вийшла за нього заміж.

Як виглядає вдова Кузьми Скрябіна
Як виглядає вдова Кузьми Скрябіна

Вони прожили у шлюбі понад 20 років. Андрій і Світлана були разом і в бідності і в багатстві, пережили і важкі часи і радісні моменти. В 2015 році їх розлучила смерть. Андрій Кузьменко загинув в автомобільній аварії 2 лютого 2015 року.

Архівне фото Кузьми Скрябіна та його дружини Світлани Бабійчук
Архівне фото Кузьми Скрябіна та його дружини Світлани Бабійчук

Як зараз живе вдова Кузьми Скрябіна

Світлана Бабійчук зберігає вірність чоловіку навіть після його смерті. Вже 8 років жінка самотня і не збирається впускати в своє життя іншого чоловіка.

Як зараз виглядає вдова Кузьми Скрябіна

Світлана – художниця, майстриня розпису по дереву. Після загибелі чоловіка вона створила фонд під його іменем, який займається допомогою дитячим будинкам, лікарням, а також українським військовим. Як відомо, Андрій Кузьменко з 2014 року активно волонтерив і допомагав ЗСУ на Донеччині. Тож зараз його дружина продовжує справу свого чоловіка.

Як зараз виглядає вдова Кузьми Скрябіна
Як зараз виглядає вдова Кузьми Скрябіна

Нагадаємо, у Андрія Кузьменка і Світлани Бабійчук є донька. Її звати Марія-Барбара. Саме Андрій Кузьменко хотів назвати доньку незвичайним іменем Барбара, адже так звати його улюблену акторку Барбару Брильську. Дівчина вже доросла та має власну сім’ю.

Марія-Барбара закінчила київський медичний університет та зараз працює лікарем-дерматологом. У 2019 році донька Скрябіна вийшла заміж за свого однокурсника.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна
Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

2 роки назад Марія-Барбара Кузьменко разом з чоловіком відкрили невелике кафе в Києві на честь свого батька. Заклад тематичний, на стінах розписані крилаті фрази, а також уривки пісень Кузьми.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.