Чоловік, не схожий на свою дружину: 46-річний чоловік Алли Пугачової Максим Галкін вразив сталевим пресом

Відомий російський пародист і гуморист Максим Галкін показав, як виглядає його фігура. У 46 років чоловік може похизуватись сталевим пресом і підтягнутим торсом

Максим Галкін давно здобув популярність у рідній країні та навіть за її межами, втім останнім часом зірка втратив повагу однієї частини росіян, втім здобув славу серед іншої. Річ у тім, що знаменитість визнали “іноагентом” у рідній країні через антивоєнну позицію. Сьогодні Максим Галкін разом з дружиною Аллою Пугачовою мешкають за кордоном. Зіркова родина оселилась в Ізраїлі, а відомий російський гуморист почав роз’їжджати Європою та світом з гастролями.

Разом з тим, знаменитість активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці зірка розповідає про останні події з їхнього з Пугачовою життя, а також часто пригадує минуле. Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікував архівні кадри з відпочинку на яхті. На цій фотографії можна побачити, в якій фізичній формі знаходиться Галкін.

Максим Галкін на новій фотографії продемонстрував свою фізичну форму

На опублікованому кадрі помітно, що у відомого російського артиста є непоганий прес. Ба більш, інші групи м’язів “прокачані” не менше за торс. Можна з упевненістю сказати, що Максим Галкін приділяє достатньо уваги заняттям спортом і правильному харчуванню. До слова, поки дехто з підписників зірки саме про це і писав у коментарях до його нового допису, інші розкритикували знаменитість.

Зокрема, мова йде про росіян, які вирішили нагадати Максимові Галкіну, чому на нього не чекають у рідній країні. Хейтери пригадали й те, що він не підтримав початок повномасштабної війни, й те, що він у своїх жартах висміює батьківщину. Втім, знаменитість вирішив не відповідати недоброзичливцям, адже всі хейтерські закиди він прокоментував ще давніше.

Максим Галкін відповів на критику користувачів мережі

Нагадаємо, що тоді у відповідь на коментар хейтера про те, що Максиму Галкіну та Аллі Пугачовій після виїзду з рідної країни буде важко звикнути до втраченого багатства, артист зазначив: він боїться втратити не коштовності та хороми, а совість. Галкін зазначив, що на те, що в нього є та було на батьківщині він заробив чесною працею, але жив зовсім не заради багатства.