Вона йому точно не пара: обімлієте, побачивши красуню-дружину лисого з “Кварталу” Євгена Кошового

Український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Євген Кошовий – зразковий сім'янин. Чоловік вже багато років одружений з красивою блондинкою, яка народила йому двох дітей.

Євген Кошовий побудував приголомшливу акторську кар’єру. Він один із найяскравіших учасників “Кварталу 95” і один з найвідоміших гумористів України. Кошовий реалізувався не лише у кар’єрі, а й в особистому житті. Вже понад 16 років Євген знаходиться у шлюбі з Ксенією Кошовою і виховує двох доньок: Варвару і Серафиму.

Зіркове подружжя Кошових
Зіркове подружжя Кошових

Історія кохання Євгена Кошового

Євген і Ксенія познайомились у далеких 2000-х. Тоді молода білявка була танцівницею відомого балету “Freedom”. Євген закохався в дівчину з першого погляду, а ось Ксенія довгий час ігнорувала лисого гумориста. Кошовому довелось добряче попітніти аби добитись уваги від танцівниці. Все ж Ксенія погодилася піти з ним на побачення, де він і розтопив її серце.

Одружилися Ксенія і Євген у 2007 році. На момент весілля дівчина вже була вагітною. Подружжя запевняють, що одружилися не “по зальоту”, а планували шлюб ще до того, як дізнались про майбутнє поповнення.

Весілля Євгена та Ксенії Кошових
Весілля Євгена та Ксенії Кошових

Весілля лисого з Кварталу було розкішним. На той час Кошовий ще не мав великих заробітків, тож взяв гроші в борг у студії “Квартал 95” аби відгуляти весілля своєї мрії. В одному з інтерв’ю Кошовий розповів, що частину боргу він повернув одразу після весілля з подарованих коштів, а іншу суму віддав протягом року.

Весілля Ксенії та Євгена Кошових
Весілля Ксенії та Євгена Кошових

Зараз Ксенія Кошова вже не займається танцями, але її нова професія пов’язана з творчістю. Так, жінка стала дизайнеркою одягу і створює концертні наряди для “Жіночого кварталу”.

Євген і Ксенія живуть у шлюбі вже 16 років і запевняють, що абсолютно щасливі. Кошовий неодноразово в інтерв’ю наголошував, що захоплюється вродою та мудрістю своєї дружини.

Як виглядає дружина Євгена Кошового зараз
Як виглядає дружина Євгена Кошового зараз

Подружжя виховують двох дітей. Старшій Варварі зараз 15 років і вона вже встигла засвітитися на телеекрані. Так, дівчинка брала участь у вокальному проєкті “Голос країни”, з’являлася на “Розсміши коміка” та “Ліга сміху”.

Кошова повернулася в Україну з обручкою на пальці
Як виглядає старша донька Євгена Кошового

Молодшій доньці Кошового Серафимі – 8 років. Дівчинка ходить до другого класу.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.