На кого більше схожі доньки Ольги Сумської: на неї чи на чоловіків Євгена Паперного та Віталія Борисюка

Те, що Ольга Сумська двічі виходила заміж і в кожному шлюбі мала по доньці, ні для кого не секрет. Та час іде, дівчата вже стали дорослі. Тому хочеться уважніше придивитися до їхніх світлин, щоб визначити, на кого вони схожі – на матусю чи на своїх татусів.

Антоніна Паперна

Юна Ольга вийшла заміж за вже доволі відомого артиста Євгена Паперного. У цьому шлюбі народилася донька Тоня. Дівчинка була ще немовлям, коли її мама закохалася в іншого чоловіка. Законний чоловік дуже болісно переживав зраду, навіть до рукоприкладства дійшло.

З роками Антоніна Паперна стає копією мами Ольги Сумської

Та такими діями лише прискорив розпад родини. Глупої ночі молодичка схопила на руки донечку і втекла до Віталія Борисюка, за якого згодом вийшла заміж. Нині Антоніна вже доросла. Вона стала актрисою, як мама і тато, і мешкає в москві, де знайшла своє кохання. Вона народила Володимиру Ягличу доньку й сина.

Коли в Україні знімали серіал “Останній москаль”, треба було показати закоханих героїв Сумської і Горбунова замолоду. Планувалося, що їх зіграють Паперна з чоловіком, та щось не склалося. Тоді Ольга пояснювала, що донька абсолютно на неї не схожа, тому довелося прикидатися юнкою самій. Та минуло трішки часу, й ми бачимо, що 32-річна Антоніна – точна копія своєї мами.

Анна Борисюк

А от молодша донечка народної артистки навпаки з кожним роком усе більше нагадує тата. Дівчині вже минув 21 рік. Дитинство залишилося далеко позаду, вона навчається на актрису в Карпенка-Карого, щоб продовжити батьківську династію.

Анна дуже схожа на свого тата Віталія Борисюка

От тільки мамині риси в обличчі Анни можна розгледіти з великими труднощами. Вона більше нагадує Віталія. Навіть колір волосся успадкувала татків. Дівчина носить великі окуляри. Ольга теж у юності була окуляриком.

До речі, сестри зростали окремо одна від одної. Тоню виховували бабуся з дідусем. Але Аня завжди тягнулася до старшої сестрички і благала її не від’їжджати до москви. Неначе відчувала, чим невдовзі все це обернеться.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.