У 79 років Лідія Федосєєва-Шукшина вийшла заміж уп’яте: за 2 роки встигла двічі розлучитися з Барі Алібасовим

Лідія Федосєєва-Шукшина п'ять разів одружувалася. Робила це до весілля з Шукшиним і продовжила після того, як стала вдовою. Востаннє стала на весільний рушник у 79-річному віці. Можливо б, і жила з молодим обранцем якийсь час, та цьому завадили діти.

Старшу Анастасію Лідія не виховувала й не мала до неї материнських почуттів. Донька пішла по нехорошій стежині й загриміла в тюрму. Невдовзі після цього Стас Садальський представив Федосєєвій-Шукшиній Барі Алібасова.

84-річна Лідія Федосєєва-Шукшина опинилася в будинку для літніх людей

На дворі був ще 1995 рік. Між актрисою і продюсером гурту “На-На” зав’язалися теплі стосунки. Вони навіть співмешкали три роки поспіль. Потім роз’їхалися і ще зо два десятки років товаришували. А у 2018-ім раптово для всіх розписалися. Лідії на той момент було 79 років, а Барі – 71 рік.

Важко повірити у почуття в такому солідному віці, тому спадкоємці пари заметушилися. Особливо недобирала слів наймолодша донька Ольга, дорікаючи матері, що ганьбить пам’ять зіркового тата. Новоспеченого нареченого жінка звинуватила в піарі.

Донька Ольга позбулася маминого чоловіка

Він же своєю чергою, коли відчув себе зле, заговорив про отруєння з боку родичів Шукшиної. З’ясувалося, що Барі хильнув засобу для прочистки каналізаційних труб. Чоловіка тоді ледве відкачали.

Марія Шукшина не захистила матір від нападок молодшої сестри

Рідня зробила все можливе, щоб припинити цей шлюб. І в грудні 2020-го їм таки вдалося добитися цього через суд. Але Лідія не збиралася здаватися. Уже навесні звернулася до суддів з апеляцією, щоб визнали попереднє рішення неправомірним, а шлюб з Алібасовим законним.

Лідія Федосєєва-Шукшина двічі розлучалася з Барі Алібасовим

Чоловік перелякався, що все його майно дістанеться Шукшиним і був проти поновлення в правах чоловіка Лідії. Тож у вересні 2021 року вони розлучилися остаточно. Так зірка у похилому віці двічі розлучилася з одним і тим же чоловіком. Та краще б не робила цього, бо вже невдовзі 84-річна Лідія опинилася у будинку для літніх людей.

Популярне

Схожі статті

Жіночої руки не вистачає: як виглядає будинок Михайла Поплавського, в якому замість дружини – прислуга

Протягом кар'єри співака та ректора університету, Михайло Поплавський заробив достатньо коштів, щоб збудувати розкішний маєток під столицею.

Не встигаю подавати на стіл. Єврейська намазка-паштет з курки: ідеально замість ковбаси на бутерброд

Домашній курячий паштет ідеально смакує з підсмаженими тостами, або зі свіжим білим хлібом. Таку намазку можна подавати в якості закуски, або на сніданок до бутербродів.

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.