Комік Георгій Делієв дідусем став раніше, ніж татком: скільки дітей у засновника популярних “Масок-шоу”

Можливо, Георгій Делієв щасливо прожив би в одному шлюбі до кінця своїх днів. Та доля розпорядилася інакше. Маючи дорослу доньку й онучку, лідер "Масок-шоу" змушений був одружитися вдруге й зайнятися продовженням роду.

Нині народний артист України разом із донькою Яною, 8-річною онукою Алісою, синами – 7-річним Миколкою і півторарічним Лукою, а також дружиною Катериною перебралися до Франції. Як бачимо, сини в комедійного артиста менші за онучку.

З першою дружиною Ларисою Георгія Делієва розлучила смерть

Делієву прийшлося одружитися вдруге, оскільки в першому шлюбі чоловік овдовів. З Ларисою Георгій прожив 33 щасливих роки, а на 51-му році життя художниці не стало через тяжку хворобу. Донечку пари можна побачити в окремих серіях “Масок”.

Друга дружина Катерина на 25 років молодша за Георгія Делієва

Доля надала талановитому чоловіку другий шанс – він побрався з жінкою, яка на 25 років молодша за нього. Щойно Делієв став дідусем і потримав на руках онуку, як за рік друга дружина ощасливила його синочком Миколкою. Актору на той момент було 55 років. Новоспечений татусь не встигав відповідати у мережі всім охочим його привітати. Микола Георгійович народився справжнім велетнем – важив 4220 г і мав 56 см зросту. Старшій доньці артиста Яні на той момент минуло 32 роки.

Георгій Делієв з другою дружиною, донькою, зятем й онукою ще до народження синів

Коли Колі було 6 рочків, у нього з’явився ще й братик. Молодший переважив старшого брата на цілих 380 грамів. 61-річний татусь не сподівався на подібне диво. Катерина Делієва є джазовою співачкою. З Георгієм познайомилася, коли прийшла в його гурт Deliev’s band на бек-вокал.

Георгій Делієв з дружиною Катериною і сином Миколою

Разом із чоловіком жінка знялася у короткометражній стрічці, як вони під час нокдауну намагалися відвідати ресторан. У кадрі можна побачити дачу на Великому Фонтані, де частенько бували до війни. Тепер усе це довелося покинути й перебратися на чужину, аби дитячі життя були в безпеці.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.