Як виглядають і від кого народжені троє дітей Насті Приходько: чи виїжджала родина за кордон під час війни

Настя Приходько завжди дивувала своїми вчинками. То виступила на сцені Євробачення, представляючи росію і співаючи при цьому україномовну пісню, то повернулася в Україну і стала навсібіч проклинати московитів. Тепер приховала від широкого загалу народження третьої дитини.

Старшу доньку Нанну зірка від прихильників не приховувала. Татусем дівчинки став Нурі Кухілава, мешканець Абхазії. Настя привселюдно з’ясовувала стосунки з коханим і його мамою, та так і не знайшла часу, щоб узаконити стосунки офіційно.

Настя Приходько з трьома дітьми

У 2013 році Настя і Нурі остаточно розбіглися, а дитина залишилася зростати з мамою в Києві. Дівчинка має купу талантів – вона і малює, і музикує, і ходить на балет.

Після невдалої спроби побудувати сім’ю з іноземцем Анастасія звернула увагу на українських парубків. Причому Олександра знаменитість знала зі шкільної лави. Тоді красень не звертав уваги на Приходько, а вона була таємно закохана в нього.

Тепер, коли Настя стала зіркою, молодик захопився колишньою однокласницею. Вони побралися 2015 року. Невдовзі у пари народився син, якого назвали Гордеєм. У перервах між записом пісень і невдалим походом у політику Настя встигала чимало часу приділяти малечі.

Мама свого часу недолюбила дівчинку. Анастасія зростала переважно у дідуся, тому добре усвідомлює, що для дітей дуже важлива присутність мами в їхньому житті постійно. Коли вся країна пішла на карантин, пов’язаний із короною, Приходько завагітніла втретє.

Перебування на самоізоляції дозволило жінці тайкома від широкого загалу виносити і народити навесні 2021 року третю дитину. Навіть Катя Осадча випустила подібну новину з поля зору, хоча, здається, знає все і про всіх. Синочка щасливі батьки назвали Лукою.

До речі, зі своєю мамою Приходько не знайшла спільної мови й понині. Вони практично не спілкуються. Бабуся доглядати онуків Насті не допомагає.

Настя Приходько з найменшим сином

У перший день війни родина виїхала з будинку в Київській області. Понад місяць провели у Львові, а потім подалися в Угорщину. Далі була Словаччина і врешті Італія. Погостювали два тижні в подруги, а вже після Великодня повернулися назад до України.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.